Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2010, 13:14   #47
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya boyle sacmalik olurmu.Ayni birzamanlarin Milli Egitim Bakaninin Okullar olmasa Milli Egitimi idare etmek cok kolaylasir sozune benzemis.Boylesine yasakci bir zihniyetten soz etmektense sinirine hakim olamayanlar kendilerini tutmayi ogrensin.
Bizim insanimiz macta ne yaptigini bilmiyor siteyi mac esnasinda kapatalim,bizim insanimiz arabayi kotu kullaniyor trafige cikmayalim,bizim insanimiz macta kufur ediyor maca kimse gitmesin....E iyi.. evden disarida cikmayalim.
Burdaki problem forum yetkilileri ve bu forumda paylasmayi sevenlerin problemi.Kesip atarak cozulmez boyle sorunlar.
Abi şu yazdığın özet o kadar doğru ki inan Türkiye deki herhangi bir sosyal alanda karşımıza çıkabilecek en büyük sorun bu yasakçı, engelleyici, işin kolayına kaçma zihniyetidir. İrfan abi nin bunu iyi niyetle sölediğini biliyorum zaten benim sana desteğim bu başlıktan çok bu görüşünden dolayı. Ama gene de bu teklifle ilgili şöle bir sorun var ki eğer biz bu konuları sıcağı sıcağına çözmez isek, özgürlükleri kısıtlayıp yükselebilecek sesleri kesersek bu sesler ilerde tartışmaktan bile öte bir saldırganlık içine girebilecektir. Biz daha şimdiden diyoruz ki BJK bu sene ilk 3 e bile giremeyebilir buna hazır olun UEFA da gruptan çıktıktan sonra bir tur bile ilerleyemeyebilir. Ama BJK nın iyi bir yere gelebileceğini görmemek için artniyetli olmak gerekir sadece. Bu güneş daha yeni doğuyor günün en karanlık anı güneş doğmadan önceki o andır derler bu karanlıkta direk pes edebilecek insanlar var ve bunlar o kadar büyük çoğunlukta ki örgütlenip birşeyleri yoketme gücünü kazanmaları da hiç zor değil. Bunu senelerce her t.d. sürecinde gördük. Bu sefer işler biraz farklı olsun insanlara bunu anlatmaya çalışalım bu konuda bir ortak noktaya varmaya çalışalım. İnsanları susturmayalım.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla