Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Ya boyle sacmalik olurmu.Ayni birzamanlarin Milli Egitim Bakaninin Okullar olmasa Milli Egitimi idare etmek cok kolaylasir sozune benzemis.Boylesine yasakci bir zihniyetten soz etmektense sinirine hakim olamayanlar kendilerini tutmayi ogrensin.
Bizim insanimiz macta ne yaptigini bilmiyor siteyi mac esnasinda kapatalim,bizim insanimiz arabayi kotu kullaniyor trafige cikmayalim,bizim insanimiz macta kufur ediyor maca kimse gitmesin....E iyi.. evden disarida cikmayalim.
Burdaki problem forum yetkilileri ve bu forumda paylasmayi sevenlerin problemi.Kesip atarak cozulmez boyle sorunlar. |
Atakan valla bravo sana

yani bir söz başaşağı nasıl anlaşılır dosta düşmana göstermişsin..aziz dostum;
1-ben forumu kapatalım demedim amacım sadece yorumların maçtan şöyle 1-2 saat sonra yapılmasını sağlamaktı. verdiğin örneklerin ,benim önerimle uzak yakın alakası yok..
2-Maç esnasında seyircilerin nabızları da yaklaşık 110-120 lere çıkar sevgili dostum ...ve o nabızla yazılan yazılar abartı yorumlar,sert cevaplar içerebilir, istemeden insanlar birbirini kırabilir düşüncesi ile söylemiştim..
3-Görüyorum ki tartışma kültüründen anladığın şey benim anladığımdan farklı dostum..içeriğini anlamadan ;yapılan bir öneriye "saçma" gibi kaba bir benzetme ile yaklaşman pek de şık olmamış..
4-O örnek verdiğin söz;dönemin milli eğitim bakanı,Türk milli eğitiminin kurucularından ,1938 Celal Bayar hükümetinde Milli Eğ.Bak.olarak görev yapan Hasan Ali Yücel 'e ait olup,1946 da bir dost meclisinde şaka olarak söylediği "mektepler olmasa ne kolay olurdu maarifi yönetmek" sözü benim önerimle hiç alakalı değil.. çünkü ben;ne forum kapatılsın ne de yorum yapılmasın gibi birşey yazmadım...