Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2010, 15:26   #10
macho

macho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne zaman bir konu açılsa mutlaka siyahı anlatırken beyazı tartışır hale geliyoruz. Konu Schuster gitsin yerine başkası gelsin veya Denizli daha iyiydi konusu değil. Schuster tabiiki kalsın, biz onun arkasında tabiiki duralım. Ama bu dönemlerde günü kurtarmamız gereken maçlar var. Mesela dünkü maç. Bazen günü kurtarmak adına sistemlerden vaz geçilebilir. Hocamızın oynatmak istediği sistemi bende destekliyorum. Adam uzun vaadede birşeyler yapmak istiyor. Sonuna kadarda arkasındayız. Ama bu sistemle oynamak istiyorsa QUARESMA şarttır. Veya onun tipinde birkaç oyuncu. Çünkü Q7 topu ileride tutarak hem pozisyonlar yaratıyor hemde rakibi baskı altında tutarak kalemize çabuk ve kalabalık gelmelerini engelliyor. O olmadığı zaman takım sudan çıkmış balığa dönüyor. O yüzden diyorum ki Q7 gelene kadar sistemde biraz değişiklik yapmamız icabediyor. Şimdi soruyorum, dün Üzülmez arkada, önünde İsmail, Toraman arkada, önünde Hillbert oynasaydı Kayserispor bu kadar rahat oynayabilir miydi? Bu ve bunun gibi başka değişik taktiklerde olabilir tabiiki. Ama en azından şu anda bu tip varyasyonları yapmaya mecburuz. Yoksa daha çok maçlar kaybedeceğiz. En azından Q7 gelene kadar buna mecburuz.