Bu forumda ne yazsak "skor tabelası taraftarı"olarak forumun gediklisi ağır ağbeylerden sürekli alaycı yaklaşımlar alıyorum bundan sıkıldığımı belirtmek isterim ben kimsenin tavrına,tarzına,yaklaşımına bu şekil davranmıyorum kimseninde buradan ne kadar ve nasıl Beşiktaşlı olduğunu bir takım alakasız benzetmelerle ölçüp,biçmesin unutmayınki kimin nasıl ve ne kadar Beşiktaş'lı olduğunu kimse bilemez ölçemez,daha bu bilgisayar denen illet ülkemizde yaygın değilken 1986-87 yılında çocukken maçlara gitmeye başladık biz,ne bilgisayar başında,ne digiturk karşısında oturup ahkam kesenlerden değilimdir emektar İnönü stadının yağmurunu,rüzgarını,kar'ını,güneşini az yemedik biz.Futbol denen spor o gün oynanan maç üzerinden konuşulur o maç bittiği an sıcağı sıcağına ne geçmiş tarih hatırlanır nede beş altı hafta sonrası düşünülür o an ne hissettiysen,ne gördüysen,ne yaşadıysan onu konuşmak onu yazmak istersin bende nacizhane fikirlerimi burada yazarken bir takım ağır ağbeyler tarafından bu forumda aşağılanmak istemiyorum beyler.Beşiktaş gibi bir takım dokuz maç yapıp dört maç kaybederse ve daha bu ligin ilk on haftasına girmemişken yaşanırsa birileri tabiki bir şeyler yazacak bundan rahatsız olan varsa gitsin Beşiktaş kulübüne üye olsun aidatını yatırıp görüşlerini orada paylaşsın bu forum onlara dar geliyor galiba.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |