Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 10:37   #21
pascal-nouma
 
pascal-nouma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BЦЯΛƧı IПöПü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
takım yenilgiye alışıyor diye birşey yok çok saçma bir cümle bu koskoca Beşiktaş futbolcuları yenilgiye alıştık ne de olsa amaaan bosver diyecek halleri yok ..
çok sabırsızız hemen herşey olsun istiyoruz bu işler kolay değil belki 1 sene belki 2 sene belki daha fazla .. ayağımıza bu fırsat gelmişken schuster ile yıllarca çalışmamız gerekiyor sadece bize değil Türk futbolunada katkısı olacaktır ..keşke riijkaard da gitmeseydi bu adamlar bir mantalite yi kendi çabalarıyla birazda olsa takımlarına yükleme peşindeler biz Türk halkı ne yazikki hemen karalıyoruz bu çok kolay bişey asıl önemli olan sabretmek ve meyveleri toplamak..
Sevgili kardesim bu isi sigaraya alismak gibi dusunme. Canim yenilmek istedi hadi bi takim kurup hali sahada bi yenilelim beyler diyecek halleri yok bizim cocuklarin. Ammavelakin surekli kaybeden takimi ne yapsak kazanamiyoruz psikolojisiyle mac kazandirmaya motive etmek her gecen gun zorlasir. Ve Cabalayip mac kazanamadikca en sonunda senin dedigin aman bosveri derler.
Derler derler.....
İlave olarak bu foruma yazi yazan herkesin gorusune saygim var. Her yazilani dogru okuyup anlamaya calisiyorum ve kimsenin yazdiklarina da sacma sapan gibi yakistirmalarda bulunmuyorum. Bu ozeni herkesin gostermesini de rica ediyorum.
__________________
bu lig icin fazla serefliyiz
pascal-nouma Ofline   Alıntı ile Cevapla