Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 20:12   #14
pascal-nouma
 
pascal-nouma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pascal-Nouma guzel de,sonuc ne?Hoca bazi hatalar yapiyor bizde o hatalarin yapildigini soyluyoruz.Buraya kadar hersey normal.Burdan sonra biz sabredelim diyoruz.Siz bisey demiyorsunuz.Kovalimmi yok.devam edelimmi,mirin kirin.E ne yapalim?
Somut birsey soyleyin bizde ona gore savunalim yada elestirelim.
Tabiiki spor yazari degiliz.Ama birde fikrini dogru sekilde savunmak var.Fikrini savunmaz duygu somurusu yaparsan,ne yazacagini bilmez onu millete sorarsan bu biraz garip ve komik olmazmi?Mesela mustafahaluk arkadasimin hakliyken haksiz yere dustugu okadar tartisma olduki.Bir fikir atiyor hakli ama gerisini getiremiyor.2 kisinin fikre katilmamasiyla alinganlik gosteriyor.
Istiyorsunuzki herkes sizin gibi dusunsun,karsi gorus size elestiri yapmasin.
Sana basit bir ornek kendimden.Bobonun vasat bir topcu oldugunu su forumda benden baska ya 2 ya 3 kisi savunuyor.En atesli savunucusu benim.
Besiktas taraftarina en agir elestirileri yazdim.
Cok kisi karsi cikti.v.s. Futbolu bilmiyosun diyende oldu,BJK yi sabote ediyosun diyende,BJK li olmadigimi dusunende.
Simdi benim BJK liligimmi eksildi.Kaldiki size BJK taraftari degilsin diyen de yok.
Siz fikrinizi anlatamiyorsaniz yada fikriniz karsi gelince hemen kirilacak kadar zayifsa once kendinizi degerlendirin.Yok degilse buyrun anlatin.
allenje kardesim bizi niye karsi saflara attin :-)
hocanin hatasini ya da bana göre yanlis olan bi seyi söyleyince kovmakmi lazim. sen sabredelim deyince biz otamatikman kovalimmi demis oluyoruz.
Ayrica kovalim demek icin korktugumuzu belirtmissin. Ben Schusteri kovalim diyecek olsam senden ya da baskasindan mi korkacagim. Kovalim hatta s. gitsin derim. Niye zorla kovalima gelmeye calisiyosunuz anlamiyorum.

Mirini kirini yok bu isin hersey acik ortada iste benim yazdiklarim benim düsüncelerimdir forumda duruyor acip herzaman okuyabilirsin.

Sergen Yalcin Schusterin daha 2. macinda dedi kardesim bu takim böyke cok gol yer diye. Schusteri kovmus mu oldu. Birisinin yaptigi hatayi söyleyince küfür edip kovmak mi gerekiyor.
Ben 13 yillik evliyim ben de hata yaptim esimde mesela bu 13 yil icinde. Hem de defalarca. Birbirimizi bosamadik ama.

Ben tekrar söylüyorum;
hangi hoca gelirse gelsin, hangi sistemi getirecek olursa olsun Besiktas takiminin 4 mac üst üste yenilmeye hakki yoktur.

Tek gördügüm sistem, sistemli sekilde ayni golleri yiyoruz hepsi o iste.
Valla artik yoruldum herkese aciklama getirmekden. Yazmiycam abi bi müddet. Kendinize iyi bakin.
__________________
bu lig icin fazla serefliyiz
pascal-nouma Ofline   Alıntı ile Cevapla