Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2010, 10:49   #4
OutKast

OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben Schuster'e Geldiği Günden Bu Yana Güveniyorum Ne Gerekiyorsa Yapacaktır . Bir Kere Önce İnsan Olmalı Diyoruz Bence Schuster'de Herşey Var .

Geldiği Gibi Takımda Müthiş Bir Hava Esiyor . Arkadaşlıklar Harika Oynayan Oynamayana Destek Veriyor Oynamayan Oynayan Arkadaşına Destek Veriyor Ve Her An Kendisine Görev Gelecekmiş Gibi Hazır Bekliyor .

En Önemlisi Beşiktaş'a Taktiksel Anlamda Bir Kimlik Kazandırmak İstiyor Schuster Tam Bir Avrupa Takımı Yapma Aşamasında Devre Arasında Ve Sezon Sonunda İstediği Bölgeye İstediği Oyuncuları Aldıracaktır . SERDAL ADALI Aracılığıyla Ve KENDİ İSMİYLE !

Sezon Başında Süreyya Abimizin Anlattığı Olay İse Schuster'in Gözümde Dağlar Kadar Büyümesine Neden Oldu Ve Ona Sevgim Saygım İki Kat Arttı .

Futbolcular Ve Kulüp Çalışanları Aynı Masada Yemek Yiyorlar Ve Kulüp Çalışanlarımız Masaya Oturmadan Yemek Başlamıyor Bu Kadarda Mütevazi Ve Beyefendi Bir Hocamız Var . HELAL !

Not : Konu Dışı Ama İçime Sığdıramıyorum QUARESMA Gibi Bir Oyuncumuz Var Efendi Dürüst Cömert İnsan Böyle Bir Oyuncunun Önünde Saygı Durusuna Geçer . Takımda Futbolcu Arkadasları Ve Malzemecilerle O Kadar İyi Anlasıyorki Hepsiyle Sakalasıyor Onlarla Yasıyor Bu Hayatı Ve Bir Derdiniz Varsa Her Zaman Arkadasız Diyor Bunları Ben Uydurmuyorum SÜREYYA Abimiz Söylüyor . Müthiş Bir İnsan .

Ne Schuster'e Ne Quaresma'ya Olan Güvenim Saygım Ve Sevgim Hiç Bir Şekilde Bitmeyecek

Hoca Bu İşi Biliyor Daha Puanlarda Kaybedebiliriz Kaybedicezde Ama Taktiksel Olarak Beşiktaşa Çok Güzel Şeyler Kazandıracak Hocamız .

Hem BEŞİKTAŞ'ıma Hemde Schuster'e Hep DESTEK TAM DESTEK !