Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2010, 18:45   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Efsane Üzülmez !

Üzülmez, Siyah-Beyazlı kulübün efsane isimleri arasına da adını yazdırmayı başardı.



Sol kanattan bindirmeleri, 'deli'ce mücadelesi, azmiyle taraftarların kalbini kazandı İbrahim Üzülmez... Kayseri karşılaşmasında 500. resmi maçını oynayan Kartal'ın eskimeyen yıldızı, Siyah-Beyazlı kulübün efsane isimleri arasına da adını yazdırmayı başardı.

Başkanlar değişti, yönetimler değişti, teknik direktörler değişti, ama o hep 19 numaralı formasını giydi... Yerli yabancı her teknik direktörün sol kanattaki tercihi olan İbrahim Üzülmez, hem performansı hem de çalışma azmiyle Beşiktaş taraftarlarının kalbine girmesini bildi. Siyah-Beyazlı tribünlerin ‘Deli’ İbrahim’i, Kayserispor maçında 500. resmi karşılaşmasına çıkarak, önemli bir istatistiğin altına da imza atmasını bildi. Süper Lig’deki ilk maçına Karabükspor’da çıkan ve daha sonra Gaziantepspor’un yolunu tutan İbrahim Üzülmez, kariyerindeki en büyük sıçramayı 2000 yılında Beşiktaş’a
imza atarak yaptı.

400 barajını aşacak
“35 yaşında orta yapmayı öğrendim” diyerek, futbola olan sevgisini kanıtlayan ve gençlere örnek bir tavır sergileyen İbrahim Üzülmez, Beşiktaş tarihine de ismini altın harflerle yazdırdı. 396 maçla Siyah-Beyazlı kulübün tarihinde en çok görev yapan 8. futbolcu konumundaki Üzülmez, 4 karşılaşmaya daha çıkması halinde Samet Aybaba’yı da gerisinde bırakacak ve 400 barajını da aşmış olacak.

Fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla