Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2010, 17:07   #18
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
pascal-nouma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
allenje kardesim bizi niye karsi saflara attin :-)
hocanin hatasini ya da bana göre yanlis olan bi seyi söyleyince kovmakmi lazim. sen sabredelim deyince biz otamatikman kovalimmi demis oluyoruz.
Ayrica kovalim demek icin korktugumuzu belirtmissin. Ben Schusteri kovalim diyecek olsam senden ya da baskasindan mi korkacagim. Kovalim hatta s. gitsin derim. Niye zorla kovalima gelmeye calisiyosunuz anlamiyorum.

Mirini kirini yok bu isin hersey acik ortada iste benim yazdiklarim benim düsüncelerimdir forumda duruyor acip herzaman okuyabilirsin.

Sergen Yalcin Schusterin daha 2. macinda dedi kardesim bu takim böyke cok gol yer diye. Schusteri kovmus mu oldu. Birisinin yaptigi hatayi söyleyince küfür edip kovmak mi gerekiyor.
Ben 13 yillik evliyim ben de hata yaptim esimde mesela bu 13 yil icinde. Hem de defalarca. Birbirimizi bosamadik ama.

Ben tekrar söylüyorum;
hangi hoca gelirse gelsin, hangi sistemi getirecek olursa olsun Besiktas takiminin 4 mac üst üste yenilmeye hakki yoktur.

Tek gördügüm sistem, sistemli sekilde ayni golleri yiyoruz hepsi o iste.
Valla artik yoruldum herkese aciklama getirmekden. Yazmiycam abi bi müddet. Kendinize iyi bakin.
Pascal-Nouma spor yazari degiliz belki ama yazilarda bir kurala uyulmazsa bu tarz yanlis anlasmalar olabilir.Sen okumuyorsunuz yazilar diyorsun ya oradaki tespitin yanlis.Yazilar okunuyor ama yazilar yarida birakilmis yazilar.Sonunu biz tamaliyoruz.
Yazilar giris-gelisme ve sonuc seklinde yazilmazsa ozellikle sonucta ne oldugunu yada ne olmasi gerektigini yazmazsan sonuc yazan degil okuyan tarafindan tamamlanir.
Bu Schuster ne yapiyor.
Her mac ayni tarz golleri yiyoruz.
.....
Gidisat bu olunca noktali kisimi sen nasil tamamlarsin?
Isin ilginc tarafi ben hocaya sabir edilmesini soylememe ragmen bunun tehlikeli sonuclarda dogurabilecegini dusunuyorum.Bu sonuclar forumda hic dilegelmedi.Sabredelim diyenlerin bircoguda korukorune sabredelim diyor.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla