Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2010, 22:45   #1
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Neler Olacak?

Oncelikle belirteyim yazdiklarim olmasi gerekenler degil,olacaklarla ilgili tahminlerimdir.
Bu zamana kadar yasananlari her BJK li biliyor.Sezonu erken acmamizla takim erken bir dusus yasadi.Belli sanssizliklarda yasadik.Sakatlarin coklugu.Sakat futbolcularin neden cok olduguna yorum getirmek yanlis olur.Bu konuyu, konunun uzmanlari tartissin
Onumuzdeki periyodda bir cikis bekliyorum.4 maclik bir seri yakalar ve GS galibiyetiylede bu seriyi susleriz.Sosnrasinda ise bir kac puan kayipla ilk yariyi tahminen 3. kapatiriz.UEFA da Portoya yeniliriz ama gruptan rahatlikla cikariz.
Ben hocamizin takimi 1 oyuncuyla takviye edecegini dusunuyorum.Ardarda alinan iyi sonuclarla ve yapilan takviye ile camia havaya girecek ve hoca sistemi oturttu bundan sonra ligde rakipsiziz,hedef uefa kupasi sesleri yukselecektir.
Ikinci yarinin basindaki ilk 2-3 mac kayipsiz gecilir.Sonrasinda ise ard arda bize ters gelecek takimlarla oynayacaz.Ben acikcasi burada 2. cokus donemi bekliyorum.Bu arada mevcut sistemi oturtmak aylarla degil en az 1-1,5 yilla olacak is.
Iste burasi en onemli viraj.Ben mevcut baskanin herhangi bir krizi dogru idare ettigini gormedim.Schusteri yollamayacaktir.Ama isine ince ince mudahaleler ve camiada catlak sesler bu donemde baslayacaktir.Son 7-8 maclik periyodda takimin performansi artacak ama puan farkinin kapanmasina yeterli olmayacaktir.Tahminen ligi 3.bitiririz.Q7 de bir sakatlik yasamazsa degerine deger katar.
Muhtemelen bu iyi performansi ve Sampiyonlar Liginin disinda kalmamiz Q7 nin bizden ayrilmasi anlamina gelecek.Burada kulup mali acidan cok buyuk bir kazanc saglayabilir.
Schuster icin ise bu noktada verilecek karar hayati onem tasiyor.Buyuk bir ihtimalle oyunun mesafesini kisaltarak oynamayi ogrenmis bir takim yaratmis olacak.Ancak ben bu noktadan sonra ligdeki yerimize bakarak karar verecek yonetimin hocayla yollari ayiracagini dusunuyorum.
Peki sizin uzun vade de tahminleriniz ne yonde?
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla