Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2010, 06:00   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'ın kozu Benfica

Avrupa Ligi'nde 9 puanı bulunan Porto, Beşiktaş maçından çok hafta sonu oynayacağı Benfica derbisini düşünüyor, teknik direktör Villas Boas yarın yedeklere şans tanımayı planlıyor. Sözün özü, bu fırsat kaçmaz!

Click the image to open in full size.

Beşiktaş için büyük önem taşıyan Porto maçı öncesinde Portekiz’den gelen haberler herkesin içini ısıtıyor! Avrupa Ligi gruplarında 6 puanı bulunan ve İstanbul’da Porto’ya yenilen Siyah-Beyazlılar, yarınki karşılaşmada sahdaan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyen ev sahibi ekip ise Beşiktaş sınavından çok haftasonu oynayacağı Benfica maçını düşünüyor. Hatta Beşiktaş maçının biletlerinden çok, Benfica derbisinin biletleri rağbet görüyor! Gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşurken, herkes Benfica maçının biletlerini almak istiyor.

Hulk yedek bekleyebilir
Porto’nun genç teknik direktörü Villas Boas da bu durumu saklamıyor. Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda Beşiktaş maçında fazla forma şansı bulamayan isimlere görev vermeye hazırlandığını söyleyen Boas, bazı önemli oyuncularını dinlendirmek istediğini dile getirdi. İstanbul’da attığı gollerle Beşiktaş’ı yıkan isim olan Hulk’un, yarınki kritik karşılaşmada forma giymemesi bekleniyor.

Kartal'ın kozu Benfica - www.fanatik.com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla