Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2010, 13:33   #9
vrossi_kartalizma

vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilk yarı çok kötü oynadık, bunun sebepleri tabata'nın tüm topları ezmesi, hızlı çıkamadığı gibi hatalı pasları nedeniyle rakibe kontra şansları vermesi; orta saha da aurelio'nun ilk yarı boyunca gezinmesi ve sadece geriye yana oynaması, pres yapmaması; nihat'ın da her zamankinden çok farklı olduğunu söyleyemeyiz, tabi oyunu karşı tarafa yıkamadığımız için bobo da çok etkili olamadı

ikinci yarı, tabata'nın çıkması çok önemli bir hamleydi, hareketsiz, arkadaşlarıyla iletişimi olmayan tabata'nın yerine hareketli bi holosko takımın öne çıkmasına yardımcı olmaya başladı,holosko'nun ceza sahası içinde pozisyon alması da beklerin özellikle hilbert'in ileri çıkmasına ve pozisyon üretmesine zemin hazırladı, tabi takımın karşı sahada oynaması bobo'yu da rahatlattı, pozisyonlara girmeye başladı .. nihat bence yine vasatı aşamadı ama attığı golle bana ispanya günlerini hatırlattı, mükemmel bir gol attı,inş. kendisine moral olur ve biraz daha toparlanır.

10 kişi kalan rakibe daha fazla yüklenip galibiyeti buluruz diye düşünürken, rakibin hızlı çıkmasına engel olamadık ve toraman da atıldı, buna rağmen defans bloğu çok fazla aksamadı, ersan müthiş oynadı özellikle hava toplarına yükselişi çok umut verici, canlı olarak da izleme fırsatım oldu gerçekten takım adına önemli bir kazanç ersan, ernst her zamanki gibi iyi mücadele etti, vazgeçilmezimiz .. guti ayağa top yaparak takımı ileriye taşıdı zaman zaman da takımı dinlendirdi, son olarak bobo'nun direkte patlayan topu içeri girseydi çakma mourinho Andre Villas-Boas'a bir sus çekip sustururdu herhalde ..

herşeye rağmen ikinci yarıdaki oyun beni ilerisi için umutlandırdı

Konu vrossi_kartalizma tarafından (05-11-2010 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir..
vrossi_kartalizma Ofline   Alıntı ile Cevapla