Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2010, 12:51   #1
kartal_54
 
kartal_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
FERRARİ'SİNİ SATAN KARTAL!

FERRARİ'SİNİ SATAN KARTAL!

08.Kasım.2010 12:40:0
Matteo Ferrari satılacaklar listesine girdi.

Click the image to open in full size. PAYLAŞ


Beşiktaş’ın geçen sezon 4.5 milyon Euro bonservis ücreti vererek Genoa’dan aldığı İtalyan stoperin 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Schuster ise “Devre arasında uygun bir teklif olursa satabilirsiniz” raporu verdi.
Kartal’da Matteo Ferrari’ye yol göründü. Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezon başında Genoa Kulübü’nden 4.5 milyon Euro bonservis ücreti vererek aldığı İtalyan stoper seneliği 2.5 milyon Euro’dan 4 yıllık imza atmıştı.

Mustafa Denizli döneminde hocanın vazgeçemediği isimlerden olan Ferrari’nin yıldızı yeni teknik direktör Bernd Schuster’le bir türlü barışmadı. Gerek sakatlığı gerekse performansının beğenilmemesinden dolayı joker olmaktan çıkan ve kulübeye demirleyen İtalyan stoper için sağlık kurulu ile bir toplantı yapıldı. Sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Siyah-Beyazlı oyuncu için sağlık kurulu başkanı Mete Düren, Schuster’e bilgi verdi. Alman teknik adam arka adalesinde sıkıntı olan Ferrari’nin durumunu sordu.

‘ELİMİZDE ERSAN VAR’

Mete Düren ise “Tedavisine devam ediyoruz ancak biraz yükleme yaptığımızda ağrısı olduğunu söylüyor. Yapacak bir şeyimiz yok. Sahalara dönmesi 1 ayı bulabilir” diye konuştu. Bu duruma sinirlenen Schuster’in de Düren ve futbol komitesine “Eğer 1 ay oynayamayacaksa ondan devre arasına kadar yararlanmamız zor. Uygun bir teklif olursa satabilirsiniz. Zaten elimizde Ersan var, Sivok da takıma dönecek. Bu durumda gönderebilirsiniz” diye konuştu. Gelişmeler üzerine de harekete geçen yönetimin, maliyeti bir hayli yüksek olan Ferrari’yi elden çıkarmayı planladığı ifade edildi.
Htspor
kartal_54 Ofline   Alıntı ile Cevapla