Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2010, 19:45   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Porto Benfica'yı dağıttı:5-0

Beşiktaş’ın geçtiğimiz Perşembe günü 1-1 berabere kaldığı Porto, Portekiz liginde haftanın en önemli maçında Benfica’yı 5 golle dağıttı.

Portekiz Süper Ligi’nde fırtına gibi esen Porto, ezeli rakibi Benfica’yı da parçaladı.

Click the image to open in full size.

Porto’nun süper ikilisi Hulk ve Falcao attıkları gollerle farkı getiren isimler oldu.

Müthiş maçta gol perdesi 12. dakikada açıldı. Sağ kanattan aldığı topla rakibini geçerek sıfıra inen Hulk, içerde boş durumdaki Varela’ya çıkardı. Varela’ya sadece topu boş kaleye göndermek kaldı ve Porto Benfica karşısında 1-0 öne geçti.

İkinci gol ise görülmeye değerdi. 25. dakikada gelişen atakta sağ kanattan yapılan ortaya Porto’nun golcüsü kale sahasında topuğuyla muhteşem bir vuruş yaptı ve farkı 2′ye çıkardı.

Porto’yu iyice rahatlatan gol ise 28. dakikada geldi. Yine sağ kanattan ceza sahasına çıkarılan pasta yine Falcao golü atan isim oldu: 3-0.

Maçın ikinci yarısında tempo düşerken 66. dakikada Benfica’nın 10 kişi kalması Porto’yu iyice rahatlattı.

Derbi maçın yıldızlarından Hulk ise 80. dakikada sahneye çıktı. Kendisinin düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda topu ağlara gönderen Hulk’un golüyle Porto Benfica karşısında farkı 4′e çıkardı.

Gol yağmurunda final ise yine Hulk’tan geldi. Sağ çaprazdan ceza sahasına yaklaşan Hulk, ceza sahası dışından müthiş vurdu ve skoru ilan etti: 5-0.

Bu sonuçla birlikte ligde 10 maçta 9. galibiyetini alan Porto 28 puanla namağlup olarak liderliğini sürdürdü.
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla