Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2010, 02:06   #37
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.

Yıldız transferimizin Allen Iverson’ın gelişini bazı oyuncularımıza sorduk. Özellikle medyada çıkan; takımdaki diğer oyuncuların kendisine karşı yaklaşımlarının nasıl olacağı ve aldığı parayla alakalı negatif bir tutum içinde olup olmayacaklarına açıklık getirdiler.

İSMAİL ÇEVİK: Bugüne kadar televizyondan kendisini takip edenler gibi biz de çok heyecanlıyız. Iverson gibi idol bir ismin takımımıza gelmesinden dolayı heyecanlıyız. Onun takım arkadaşımız olmasından dolayı çok heyecanlı ve mutluyuz. Bize basketbol anlamında çok üst seviyelerde katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İnşallah onun gelişiyle daha yukarıları zorlayan bir takım oluruz. İyi bir basketbol oynarız. Şuanda tüm Dünya’nın gözü üzerimizde olacak. Iverson ile beraber Beşiktaş’ın adını en iyi şekilde Dünyaya duyuracağız. Aldığı ücret ile alakalı da kesinlikle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta bir Dünya yıldızı transfer ettik. O konuda kimsenin para ile ilgili bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum..

MUSTAFA ABİ: Belki de Türkiye’ye gelmiş geçmiş en kariyerli, marka olmuş oyunculardan bir tanesi. Tabi son yıllarda yaşamış olduğu sorunlar var. Kendisi de o sorunlardan arınmak için buraya geliyor. Onunla oynayacak oyuncular olarak bizlere de çok iş düşüyor. Iverson’ı buraya adapte etmememiz lazım. Çünkü hiç alışık olmadığı bir ortamda oynayacak. İlk kez Amerika dışında oynayacak. Hem onun bize uyması gerek, hem de bizim ona uymamız gerekli. Umarım onun için de bizim için de iyi bir transfer olacak. Şu anda herkesin aklında olan soru işareti, eski formunda olup olmayacağı. Sanırım o denli bir form düzeyinde olmayacaktır ama yine de elinden geleni sahaya yansıtacaktır. Çünkü her şeyi bırakmış olarak gelmiyor buraya. Kendini tekrar ispatlamak için geldiğini söylüyor. Dediğim gibi ona yardımcı olmaya çalışacağız ve umarım Beşiktaş için hayırlısı olacak. Alacağı para da sıkıntı yaratmaz. Zaten sponsorların karşılayacağı söyleniyor. Adı ismi belli olan bir oyuncu. Herhangi bir oyuncu olsaydı belki sıkıntı yaratabilirdi. Ama bizim için öyle bir şey söz konusu değil, ismi bile yeterli. Diğer takımlar için de Beşiktaş maçları zorlu geçecektir. Taraftar desteği de fazlası ile arkamızda olacak. Belki de bu salon bize yetmeyecek.

CÜNEYT ERDEN: Allen Iverson konusunda çokta konuşmaya gerek yok aslında, sonuçta gelen oyuncu Allen Iverson. Bir kere her şeyden önemlisi, idol bir isim kendisi. Onunla oynamak büyük bir zevk olacak. Avrupa’ya ilk defa geliyor, onu aramıza alıp adaptasyon sürecini azaltmalıyız. Kariyeri boyunca NBA’de oynamış bir oyuncu olduğu için Avrupa’da oynamanın onun için zorlukları olacak. İlk önce buraya alışması gerekiyor, onun için de bize çok büyük görevler düşüyor. Bizim için önemli olan takıma katkıda bulunması. Tabi o iyi oynadığı sürece ve takıma katkı verdiği sürece hep beraber iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Iverson’ın alacağı para asla sorun yaratmaz. Sonuçta NBA’de olan kontratları insanlar az çok biliyorlar. Aldığı parayı da tabiki hak ediyor. Onların da alabileceği paralar bunlar. Herkesin kendi aldığı parayla mutlu olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. O yüzden de bir sorun olacağını düşünmüyorum..

www.BjkBasket.com
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla