Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2010, 22:50   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Eski Halimize Döneceğiz' (B.Schuster)

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster takımı masaya yatırdı.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster'in Kasımpaşa maçı sonrası siyah beyazlı yöneticilerle yemek yediği ve takımın son durumunu masaya yatırdığı öğrenildi.

Alman teknik adamın yöneticilere, üç kulvarda birden mücadele etmelerini ve resmi maç sayısının fazla olması yüzünden kötü futbol oynandığını söylediği belirtildi.

Schuster'in yöneticilere, "Takımdaki artan sakatlıklar bu yüksek tempo yüzünden oluyor. En kısa zamanda takım yine eski haline gelecek. Antrenmanlarda bunun sinyalini alıyorum" ifadelerini kullandığı bildirildi.
Schuster'e devre arasında transfer isteyip istemediğini soran siyah beyazlı yöneticilerin, "Biraz daha bekleyelim" yanıtını aldıkları öğrenildi.

Bu arada Filip Holosko'nun, teknik direktör Bernd Schuster'le özel bir görüşme yaparak, kanatlarda oynamanın verimini düşürdüğü, santrforda oynamak istediğini söylediği belirtildi.

Ziraaat Türkiye Kupası'nda oynanacak Gaziantep Belediye maçının hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, eksik kadrosuyla Gaziantep'e gidecek.

Gaziantep'e götüreceği kadroyu belirleyen Bernd Schuster'in, Guti, Rüştü Reçber, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio ve Fatih Tekke kadroya almadığı açıklandı. Beşiktaş'ın 17 kişilik kadrosunda Ricardo Quaresma ise yer alıyor..





LigTv
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline