Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2010, 00:26   #6
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
pascal-nouma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla kardesim ben skora bakarim. Skorla benim isim olmaz diyenler toplanip Demirorene basvuruda bulunsun. Sayin baskanim yeterince milyon dolariniz var hani, bize soyle bi takim kursan hani Harlem hesabi, her hafta inonuye toplanip trivela vurdursak, rabona yla yikilsak.
Bunu imza toplayip Demirorene iletsinler normal mac yerine harlemin futbol versiyonunu seyretsinler.
Skora bakilmayacak 2-3mac hatirlarim ben. Rakibi oyle bi ezersin ki kaleciyi sut manyagi yaparsin ama bi turlu girmez. Direkdi , defansdi, kaleciydi bi turlu olmaz. Aklima ilk gelen En abartili ornek gesenin bi karabuk maci vardi 0-0 biten mesela.
Boyle maclar 10 yilda bi olur her hafta olmaz.
Skora bakmadan oyun oynanacaksa, o zaman puana da gerek yok.
O zaman da yeni bi terim puan yorumculugu cikar ortaya.
Puana bakilmayacaksa sampiyona ne gerek var, uefa, kupa galipleri falan.
Sampiyon yorumculari da tureyebilir mazallah.
yorumuna saygı duyarım abicim ama benim anlatmaya calıstığım da hocaları her sene değiştirerek de skor elde edilmiyor işte. böylece bu seneyi de sayarsak 7 senede 1 kez şampiyon oluruz işte.

ben schuster için, o için, bu için demiyorum; bir hocaya istikrarlı bir şekilde takımı bıraksak belki 1-2 sene çöpe gider ama eminimki daha cok sampiyonluk ve "skor" kazanırdık. yada forumda bir arkadaşımızın da daha önce dediği gibi 6 senede o kadar hoca geldi gitti, 1 şampiyonluk kazanıldı. hocalardan biri 6 sene boyunca takımın başında kalsaydı da en az o kadarını kazanırdık.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla