Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2010, 00:28   #7
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
skor yorumculuğu bu olsa gerek tabi işin şakası da bu, sabırlı olmak lazım, bu takım bizim. neyse bahtımız yaşarız; olumlu da olsa olumsuz da olsa. emin ol durumdan oyuncular da, hoca da, yönetim de mutlu değildir.

hoca değişiklikleriyle bi yere gelinmiyor. ben ve benim gibi düşünen birçokları burda ertuğrulu da savundu, mustafa hocamı da. hep aynı senaryo. şimdi de schustere mi geldi? real madrid bu adamı başa getiriyo bilmiyor da biz mi biliyoruz? gerekirse kadro değişir, sistem değişir; çok çok bu sene kaybedilir.

ama yeter yani, her sene her sene. walla ben size hoca savunmaya bıktım..
Sui misal emsal teskil etmez.Hoca degisikligi ile bir yere gelirsin.Ama dogru hocayi almak kaydiyla.
Schuster Denizlidende,Saglamdan da iyi hoca.Ama bir kusuru var elindeki takima bakmaksizin inandigi sistemi oynatmaya calisiyor.Zaten eldeki malzemeye uygun oyunu oynatan hocalar iyi degil buyuk hoca oluyor
Bizdeki malzeme ise kismen bu sisteme uygun.Ernst,Necip,Marco ve Guti li orta saha bu oyunu kaldirabilecek kapasitede.Bunlara Q7,uzulmez,Sivok ve Hilbert(israrla iyi futbolcu oldugunu dusunuyorum) ide eklersek fena bir kadro yok.Tabii sakatliklar,hocanin rotasyon inadi ve gecmis yillardaki kotu transferler bizi olumsuz etkiliyor.Ben Schusterin takimin diger isimlerine hayran oldugunu sanmam.Q7 disinda kanat oyuncusu olmadigini,stoper ve santrafora gereksinim oldugunu elbet hocada dusunuyordur.
Schuster gonderilecek diyelim.Peki gelecek olan kim?Genellikle siramiz bir yerli bir yabanci.Bu birtek Saglamdan sonra Denizlinin gelmesiyle bozuldu.
Tahminen yerli bir hoca gelir.Gelen gideni aratir.Keske kalsaydi deriz...
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla