Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2010, 09:55   #8
pascal-nouma
 
pascal-nouma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yorumuna saygı duyarım abicim ama benim anlatmaya calıstığım da hocaları her sene değiştirerek de skor elde edilmiyor işte. böylece bu seneyi de sayarsak 7 senede 1 kez şampiyon oluruz işte.

ben schuster için, o için, bu için demiyorum; bir hocaya istikrarlı bir şekilde takımı bıraksak belki 1-2 sene çöpe gider ama eminimki daha cok sampiyonluk ve "skor" kazanırdık. yada forumda bir arkadaşımızın da daha önce dediği gibi 6 senede o kadar hoca geldi gitti, 1 şampiyonluk kazanıldı. hocalardan biri 6 sene boyunca takımın başında kalsaydı da en az o kadarını kazanırdık.
Hoca gitmesin ama birileri cikip burasi Besiktas desin. Tamam bu sene sampiyonluk istemiyoruz senden desinler, ama seneye de Avrupada olalim desinler. As kadronu avrupada ve turkiye kupasinda kullan. Sampiyon olamiyacagimiza gore ligde de genclere agirlik ver desinler.
Desinlerde desinler......
Her hafta ayni rezalet biseyler degissin artik. Besiktasta ve Turk futbolundaki eksik iste bu takimlarimizda bir futbol otoritesi yok strateji belirleyen yok. Takimi schustere ver geriye cekil sonra onun sacmaliklarina, inadina seyircilik yap. Bana kimse hala sistemi falan savunmasin bu bilancoyla.
7 mac 5 maglubiyet, 1 g, 1 beraberlik.
Bu maclari paf takimi oynayip ayni sonuclari alsaydi gikimi bile cikarmazdim. Seneye yatirim yapiliyor genclerimizi kazaniyoruz diye.
Simdi kimi kazaniyoruz Schusteri mi?
Schuster Guti Quaresma hepsi gelir gecer.
Besiktasa Gelen oldugu yerin farkina varacak.
__________________
bu lig icin fazla serefliyiz
pascal-nouma Ofline   Alıntı ile Cevapla