Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2010, 11:30   #17
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
peki aynı şeyleri avrupa maçları için söyler misin? bursa, ts, gs, fb avrupada rezil oldular; yani şöyle mi demeliyiz; onlar avrupada ruhsuzlar! ama türkiyede ruhlular, biz değiliz... böyle mi yorumlamalıyız yani?

şunu da unutmamak lazım, kasımpaşa maçı öncesi de 16 maçta 1 beraberlik almış takıma karşı belki de avrupadaki en etkili deplasman oyunlarımızdan birini oynadık. bi değişim yaşadığımız bir gercek. bu değişimin avrupaya daha yatkın, türkiyeye daha sancılı olduğu da gercek. ama şunu belirtmek lazım, bu değişiklikten başarıyla çıkarsak, futbol ekolümüzü defansif sistemden ofansif sisteme geçireceğimiz ve avrupa futboluna daha yatkın bir anlayışa ulaşacağımız da bir gerçek!

hep bardağın boş tarafına bakıyoruz, şunu da unutmamalı aslında 5-6 kere katıldığımız avrupa liginde ilk defa gruptan çıkıyoruz... yani futbolun kötü yanlarından çok güzelliklerine de bakmayı öğrenmeliyiz..
Avrupa'yı kasten yazmadım ben, biliyordum böyle denileceğini...Avrupa'yı işin içine katarsanız, çıkamayız bunun içinden...Avrupa bamşbaşka bir arenadır, Türklerin orda işi zordur, Bursa Avrupa'da ne yaparsa yapsın özrü vardır, adamlar daha ilk defa Manu'yla oynuyor hayatlarında!..Ts falanda rezil olmadı Avrupa'da, gittiler paşalar gibi oynadılar Liverpool maçlarında, elendiler, ama paşalar gibi oynadılar...Bardağın boş tarafına bakıyorum evet, ama kusura bakmayın bakılmayacak gibi de değil...Kasımpaşayı yeneme, Antep Belediye'yi yeneme, Mersini yeneme, Sivas'ı zar zor yen!..Pardonda ben ne tarafına bakayım bardağın...Futbolumuz defansif yönden ofansif yöne geçecek diye bekliyorum bende, ilk haftalarda bu yüzden de Schuster'i sonuna kadar desteklerim dedim, ama ofansif bir oyunda göremiyorum ben sahada, Schuster'in defansif oynuyor diye eleştirdiği takımlar neden bizden daha çok gol atıyorda ofansif oynayan bir takım olarak onlardan az gol atıyoruz, Schuster şunları bir araştırsın, kafasında yeni bir şeyler denesin...Bilmiyorum böyle nereye kadar gidecek, Q7'nin iki çalım atıp orta yapmasını, Guti'nin vereceği enfes ara paslarını bekliyoruz maç içinde, diğerleri ne yapar anlayamadım ben!..
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla