Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2010, 22:14   #8
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sonuna kadar katılıyorum.. Schuster'in arkasında durulmalı .. Bu zamana kadar hangi hoca takıma bu kadar atak futbol oynatabildi? Böyle bir takım kurgusunu hangi hoca cesaret edip takıma aktarabildi?

Önceden takımın başındaki hocalarımızın oynattığı futbolu hatırlayalım.. Hepimiz böyle oynatılmaz bu takım demiyor muyduk? Şimdi takım sezon başındaki formundan biraz uzaklaştı diye yine homurdanmalar başladı ama kimse takımın niçin formdan düştüğünü konuşmuyor.

Sakatlıklar burada bizim performansımızı etkileyen en büyük etken.. Takım neredeyse her maç farklı bir 11'le sahaya çıkıyor.. Bunu göz ardı etmeyelim.. Yedek kulubemizde de yeterli derecede performans gösterebilecek bir oyuncu potansiyelimiz olmadığı ortada .. Son Antep Belediye maçına hepimiz gördük koskoca Beşiktaş takımı 17 kişiyle çıktı..

Burada ben eminim Schuster devre arasında müdahalede bulunacak ve takımın oyuncu kalitesini yükseltebilmek adına çalışmalar yapacaktır.. Açıkça soyleyeyim ben artık renklerine aşık olduğum takımımın her sezon 2-3 hocayla çalıştığını görmek istemiyorum ..
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline