Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2014, 19:03   #1
ilkeres26
Eskişehirli_Kartal
 
ilkeres26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş:42 Çukobirlik:20

Beşiktaş:42 Çukobirlik:20


08.02.2014

Hentbol Takımımız, Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Çukobirlik’i 42-20 mağlup etti.
Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; Mesut Çebi, Uğur Çoban, Ercan Aşıkoğlu, Josip Buljubasic, Şenol Boyar, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye Ozan’ın golüyle başladı. Hücumda Ozan ve Ercan ile aradaki farkı açtı. Savunmada başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, rakibin pozisyon bulmasına engel oldu. Takımımız, Ercan’ın attığı golle durumu 17-7’ye getirdi. Kalede başarılı bir oyun sergileyen Mesut, aradaki farkın erimesine engel oldu. Siyah-beyazlılarımız, son 4 dakikayı 18-8 önde tamamladı. Şenol ile oyun kuran ekibimiz, Tolga’nın attığı golle farkı 11 sayıya çıkardı. Takımımız, ilk yarıyı 21-20 önde tamamladı.

Ekibimiz, ikinci yarıya Tolga Kırlı, Oğuzhan Büyük, Ercan Aşıkoğlu, Vedat Pars, Viktor Ladyko, Ozan Arifoğlu ve Armi Part yedisiyle başladı.

İkinci yarıda siyah-beyazlılarımızın ilk golünü Ozan kaydetti.Etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettiren ekibimiz, bulduğu gollerle skoru 28-13’e getirdi. Savunmada başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, rakibin aradaki farkı eritmesine engel oldu. Hücumda Ozan ve Ercan ile goller bulan takımımız, son 7 dakikaya 37-19 önde girdi. Kanatlardan başarılı ataklar yapan ekibimiz, bitime 2 dakika kala farkı 20 sayıya çıkardı. Son 2 dakikada savunmada başarılı bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibin sayı bulmasına engel oldu ve salondan 42-20 galip ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 13 golle Ercan Aşıkoğlu olurken onu 8 golle Ozan Arifoğlu ve 6 golle Oğuzhan Büyük takip etti.

Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay karşılaşmayı tribünden takip etti.

Kaynek : https://www.bjk.com.tr/tr/haber/5810...birlik_20.html
__________________
Click the image to open in full size.
1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN
ilkeres26 Ofline   Alıntı ile Cevapla