Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2014, 17:23   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ahmet Kavalcı : Beşiktaş Daima Şampiyonluğa Oynar !

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kavalcı, Beşiktaş'ın her zaman şampiyonluğa oynadığını belirtti.

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, tekrar oynanmasına karar verilen Kasımpaşa maçında alınan farklı galibiyetin, siyah-beyazlı camiayı şampiyonluk yarışına yeniden dahil ettiğini bildirdi.

Kavalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyet ve futbolculara övgüler yağdırarak, Kasımpaşa galibiyeti nedeniyle teknik heyet ve futbolcuları kutladığını ifade etti.


"Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar" diyen Kavalcı, "Kasımpaşa maçında aldığımız kritik galibiyetle zirveye dört elle sarıldık. Bundan sonra çıkacağımız her maçta işimiz biraz daha zor olacak. Şampiyonluktan uzaklaştığımıza hiçbir zaman inanmak istememiştik. Çünkü futbol garip bir oyun, büyük puan farkları bir anda kapanabiliyor. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve emeği geçen herkesi Kasımpaşa galibiyeti nedeniyle tebrik etmek istiyorum" diye konuştu.


Şampiyonluk yarışında her maçı ayrı ayrı düşünmek zorunda olduklarını vurgulayan Kavalcı, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kasımpaşa maçı gösterdi ki Beşiktaş kazanmak istedikten sonra karşısına gelecek rakibini kim olduğu önemli değil. Oyuncularımızdan kalan haftalarda da bu futbolu bekliyorum. İlk yarı iştahlı oynayıp farka gitmesini bildiler ama ikinci yarının hemen başında bir kişi eksilince de nasıl savunma yapılır, en iyi şekilde gösterdiler. Bu performans sürerse, ligin sonuna doğru 'şampiyonluk' kelimesini daha net telaffuz edebiliriz ama şu an daha sakin olmakta yarar var."

Kaynak: AA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla