Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2014, 20:26   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tolga Zengin : 10 Kişi Kalmaya Alıştık !

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası konuştu.Tolga Zengin konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

10 Kişi Kalmaya Alıştık

Öncelikle 10 kişi kalmaya alıştık zaten şaşırdığımız bir durum olmuyor. Ama basit bir kart oldu. Benim de gördüğüm bir pozisyondu. Öyle yorumlamışlar canları sağolsun. Ama daha dikkatli olmak lazım. Herşeyden önce camiaya yaptığın bir durum var. Camianın zararı var, oyuncunun zararı var.Buraya gelen insanlar gelmişler bu saatte. Ondan dolayı kimsenin keyfini kaçırmamak lazım. Ama öyle görmüşler canları saolsun. Bana göre değil.Onun haricinde iyi oynadık. Pek bir pozisyon vermedik. Sadece duran toplardan 1-2 pozisyonumuz vardı.

Biz İnandık

Biz inandık. Devre arası 10 kişi içeri girdik. Arkadaşlarımıza ben bir şey söyledim. Bu maçı alacağız bundan ötesi yok dedim. Bu saatten sonra kaybedeceğimiz hiç bir şey yok dedim. 11’e 10 kaldık, hiç problem değil bu maçı alacağız beraberlik falan da yok dedim. İnanmak başarmanın yarısı derler. Bende başarmanın hepsi inanmak. İnandıktan sonra başarırsın hele de böyle yetenekli oyuncuların varsa.Herkesi tebrik ediyorum.

Hava Bizi Zorladı

Bir de hava çok sıcaktı. Hocayla konuştuk. Zemin kötü hava sıcak dedim. Cuma günü bize Gençlerbirliği maçını verdiler saat 20:00’a hava soğuk. Tamam o gün iş çıkışı insanların gelebilmesi için belki normal. Ama bu sıcak hava da öğlen 14:00’da maç yapıyoruz. Asıl akşam verilmesi gereken havaların güzel olması gereken bir zamanda gündüz oynuyoruz. Normalde biz akşam oynuyoruz. Belki 16:00-17:00 olsa yine bir nebze daha rahat olurduk. Güneş gözümüze gelirken bu hava da bu zeminde oynamak kolay değil.

Kaynak: Lig TV
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla