Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2014, 08:50   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ne Yapsa Olmuyor !

Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray derbisinden ders çıkardı, güvenlik önlemlerini artırdı. Buna rağmen yaklaşık bin kişi arama yapılmadan “kuzey açık” tribününe girdi, maçı duvarda izledi

Galatasaray derbisinde yaşanan olaylardan ders çıkaran ve riskli bir maç olması nedeniyle yoğun güvenlik önlemi alan Beşiktaş, yine bin kişinin güvenlik araması olmadan stada girmesine engel olamadı.

Maçın başlamasından 5 dakika sonra, Galatasaray karşılaşmasında taraftarların sahaya girdiği tribündeki dış güvenlik kapılarının açılmasıyla yaklaşık bin kadar taraftar herhangi bir güvenlik aramasına maruz kalmadan stada girdi. Kuzey Açık olarak adlandırılan tribüne giren bu kişiler, yer olmamasından dolayı rüzgar paneli duvarlarının üstüne çıkarak maçı seyretti. Bu arada tüm tribünlerde sahaya yakın ilk dört sıra boş bırakıldı.

Diken üstünde!

İkinci yarı ile birlikte yürürlüğe giren yeni “çirkin ve kötü tezahürat” talimatı, Beşiktaş’ı çok tedirgin etti. İkinci devre yeni başlamasına rağmen, üçüncü kez PFDK’ya sevk edilen ve seyircisiz oynama tehlikesiyle karşı karşıya kalan siyah-beyazlılar, dün anonslar aracılığıyla sık sık taraftarını uyardı. Ayrıca taraftara bir bildiri de dağıtıldı.

Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla