Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2014, 08:53   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Almeida : Oyun Kötü Gol İyi

Bursaspor karşısında rekor kıran Hugo Almeida, dün futbolunu beğenmediğini söyledi, “Özellikle ilk yarıda kötüydüm. Ama gol atmak her zaman iyidir” dedi

Portekiz Milli Takımı ile birlikte Brezilya’daki Dünya Kupası’na gitmeye hazırlanan Beşiktaş’ın golcüsü Hugo Almeida, dün Bursaspor’u deviren golüyle kariyer rekorunu kırdı. Bu sezon iptal edilen Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarında da golü bulunan, ancak krallık için sayılmayan siyah-beyazlı oyuncu, 2007-08 sezonunda Werder Bremen forması altında attığı 11 golü dün resmen geçti. Sivassporlu Aatif ile birlikte 12 golle krallıkta zirvede yer alan Almeida, performansıyla Dünya Kupası’na da hazır olduğunu gösterdi.

Rekorun ardından maçı değerlendiren Almeida da şunları söyledi:

“İlk yarıda çok kötüydüm. Uzun zamandır bu kadar kötü değildim. Devrede soyunma odasında konuştuk, takım adına bir şeyler yapmamız gerektiğini söyledik. Yine de oyunumu çok beğenmedim ama gol atmak her zaman iyidir. Zorlu bir rakibe karşı, hem de eksik oynadığımız için daha da iyi olmamız gerekiyordu. Takım ruhuyla galip geldik.”


‘Derbi bir fırsat’

Hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine de değinen golcü, “Tabeladaki yerimizi değiştirmek için Galatasaray karşısında oynayacağız. Lidere daha yakın olmak ve sıra atlamak için bir fırsat. İyi ve tempolu bir derbi olacağını umut ediyorum” dedi.

Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla