Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2014, 11:56   #1
aLeN
Administrator
 
aLeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eurocup'ta kader günü

Eurocup'ta gruplarda son karşılaşmalar oynanıyor. TED Kolej gruptan çıkmayı garantiledi. Beşiktaş, Banvit ve Karşıyaka'nın ise tur atlama şansı halen bulunuyor.

Ülkemizi Eurocup'ta temsil eden takımlar bugün gruplarındaki son maçlara çıkıyor. J Grubu'nda liderliği garantileyen Aykon TED Ankara Kolejliler, formalite maçında Fransa'da saat 21.00'de Gravelines ile karşılaşacak.

Ankara ekibi kaybetse bile lider olarak turu geçecek. I Grubu'nda son 2 maçı kazanan Pınar Karşıyaka, İzmir'de yenildiği Nanterre'le saat 21.45'te Fransa'da karşılaşacak. Karşıyaka 6 farkla kazanır, Ulm de Cantu'yu yenerse turu geçecek. Eğer Cantu kazanırsa 4 takım da aynı puanda olacak ve ilk ikiyi dörtlü averaj belirleyecek. Bandırma'da saat 19.00'da liderliği garantileyen Hapoel Jerusalem'i ağırlayacak olan Banvit'e kazanmak yetmiyor. Banvit 1 sayıyla bile olsa kazanıp, iddiası bulunmayan Olimpija'nın, Budivelnik'i yenmesini bekleyecek. *Eğer Budivelnik kazanırsa, Banvit'in şansı kalmıyor. P Grubu'nda yer alan Beşiktaş'ın şansı kendi elinde. Kartal kazanırsa turu geçecek. Zaragoza ile 22.00'de İspanya'da karşılaşacak olan Beşiktaş, 6 sayıyla kaybeder, Rytas da Cedevita'yı yenerse 2. olarak turu geçecek. 7 ve üzeri farklarda ise elenecek.
aLeN Ofline   Alıntı ile Cevapla