Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2014, 10:37   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkan Devrede !

Sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Gökhan Töre için ibrenin Galatasaray'a dönmeye başlaması, Fikret Orman'ı harekete geçirdi. 22 yaşındaki oyuncu için daha önceden 3.5 milyon Euro'luk bütçe ayıran Siyah-Beyazlılar, bu miktarı 5 milyon Euro'ya yükseltti

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında Rusya Premier Lig ekibi Rubin Kazan’dan 7.5 milyon Euro’luk (22 milyon TL) satın alma opsiyonuyla kiraladığı Gökhan Töre için Galatasaray’ın devrede olması, Başkan Fikret Orman’ı harekete geçirdi. Bu sezon gösterdiği etkili performansla takımın en önemli silahı olan 22 yaşındaki genç orta alan oyuncusunu, Slaven Bilic’in isteği üzerine kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, Rus temsilcisinin 7.5 milyon Euro’da diretmesi nedeniyle ilk etapta geri adım atmıştı. Başarılı futbolcu için önceliğin kendisinde bulunmasından dolayı sezon sonunu bekleme kararı alan Kara Kartal, Galatasaray’ın da devreye girmesi üzerine planını değiştirme kararı aldı.

Rubin Kazan’la 7.5 milyon Euro’luk bonservisi indirmek için tekrar temasa geçen ve 3.5 milyon Euro (yaklaşık 10 milyon TL) teklif eden Siyah-Beyazlı yöneticiler, olumsuz yanıt almıştı. Bu gelişmenin ardından açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, “Eğer Galatasaray, Gökhan için 7.5 milyon Euro verebiliyorsa hayırlı olsun” ifadelerini kullanmıştı. Bu olumsuz havanın ardından devreye giren Başkan Fikret Orman’ın, Gökhan Töre için ayrılan bütçeyi 5 milyon Euro’ya (yaklaşık 15 milyon TL) yükselttiği ve yakın zaman içinde Kara Kartal’ın bu teklifi Rubin Kazan’a sunacağı bildirildi.

Bu sezon 23 maça çıktıSiyah-Beyazlı formayı bu sezon ligde 23 mücadelede sırtına geçiren Gökhan Töre, 3 gol ve 7 asistlik performansla takımına katkı yapmayı başarmıştı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla