Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2014, 23:28   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Motta : Penaltı Değildi

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile 2-2 beraberliğe kaldığı maç sonrası Motta önemli açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı futbolculardan Franco, Riyi bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayarak, "Maça iyi başladık ve golü bulduk. Ardından gelen iki penaltı bizi hem mental, hem de futbol alarak bozdu. İkinci yarıya da iyi başladık.

Oyunu kontrol eden taraf bizdik ama üçüncü golü bulmakta zorlandı” dedi. Motta da, maça iyi başladıklarını ifade ederek, “Çok hızlı bir karşılaşma oldu. İlk golü bulan taraf bizdik ama iki tane penaltı var. Bir tanesi bence çok tartışmalı. Bütün arkadaşlar penaltı olmadığı görüşünde. İkinci yarıda üstün taraftık. Çaykur Rizespor’da baya mücadele etti. Bundan sonra önümüzdeki maça bakıp, Galatasaray ile aramızdaki puan farkını kapatmaya çalışacağız. Eğer yetişebilirsek de Fenerbahçe’ye yetişmeye çalışacağız. Geldiğimden beri en iyi haftalarımı yaşıyorum. Burada mutluyum. Daha çok üstüne koyacağım. Her geçen gün sahada kendimi geliştirmek istiyorum" dedi.

Kartalbakışı.com
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla