Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2014, 19:51   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ali Ece : Yeni Statta Görüşelim

Hakemin ya da daha doğrusu onu yönlendirenlerin niyetini ilk yarının sonuna bakarak çok net herkes gördü: İlk 45’te 2 penaltı kararı var ama eklenen süre 1 dakika. Artı tüm dünyadaki evrensel kural Rize’de işlemedi: Beşiktaş atak yaparken ilk yarının bitiş düdüğü çaldı!

Hakem gerçekten de o düdüğü “çaldı”. 2. penaltı kararı yanlış değil. 1. penaltıda ise hakem gömleği giyen kişi,kararını Motta’nın müdahalesini baz alarak verse yine bir nebze anlaşılır. Ancak Pektemek’in kafayla müdahalesine 2. Dünya Savaşı’nda geçen futbol filmlerinde bile penaltı verilmez. 3 hafta önce Ersan atmadığı dirsekten kırmızı kart görür, Ersan’a dirsek atılınca aynen devam! Necip karara itiraz edip “Yukarıda Allah var!” deyince sarı kart gördü. Hakem ya da herhangi biri ateist olabilir bana hiç fark etmez, insan olsun yeter! Ancak hangi hakem kitabında “’Yukarıda Allah var!’ sözüne kart göster!” yazıyor, onu da Palabıyık bir zahmet bana bir göstersin! Ha bir de 89. dakikada Rizeli oyuncunun eline 2 kez çarpan topa penaltı çalınmamasını gerektiren kuralı da göstermesini isterim. Tabii yazılı kurallar yerine “talimatlar” sahaya yansıyınca gösterecek bir şey olmuyor. Yalnız tüm gerçeklerin ortaya çıkmak gibi çok güzel bir huyu var, o evrensel kuralı da kendisine hatırlatıyım.

Yukarılarda neler döndüğü herkesin malumu. Ancak en aşağıya yani TFF’ye bakınca tüm bu çifte standart son derece manidar. İsteyen tekrar TFF başkanı olmadan önce Yıldırım Demirören’in bir TV programında kayıt kapalı zannedip

Fikret Orman hakkında söylediklerini yeniden dinlesin. Beşiktaş’ın ev sahibi olduğu maçta sahaya çakı atılsa en az 10 maç seyircisiz oynama cezası verilirdi.Aksi en fazla Katolik Papa’nın fanatik Protestanların takımı Rangers’a başkan olması kadar mümkün!

Bu şartlarda mücadele eden Beşiktaşlı futbolculara ve teknik heyete hatalar yapmalarına rağmen en ufak eleştirim yok. Son ana kadar mücadele ettiler, hepsine tebrikler. Yeni stat her şekilde yapılacak, zoraki sürgün bitecek. Bu oyuncular ve teknik heyeti o yeni statta değerlendirmek en doğrusu olacaktır!
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla