Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2014, 09:00   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mustafa Pektemek : Sevincimi Yaşayamadım

Rizespor'a karşı takımının 2 sayısının da sahibi olan Mustafa Pektemek, maç öncesi Bilic'in kendisini çok iyi motive ettiğini söyledi. Pektemek, “Hocam beni çok iyi hazırladı ve bana güvendi. İki gol attım ama galip gelemediğimiz için sevincimi yaşayamadım” dedi

Beşiktaş’ın Rizespor’la 2-2 berabere kaldığı Süper Lig mücadelesinde takımı adına iki golü de kaydeden deneyimli futbolcu Mustafa Pektemek, başarılı performansını hocası Bilic’e borçlu olduğunu söyledi. Ömer Pektemek’in sakatlığı nedeniyle kadro dışı olması ve Hugo Almeida’nın da tam iyileşmemesi sebebiyle kulübede başladığı mücadeleye ilk 11’de başlayan Pektemek, “Aylar sonra gol attım ve çok mutlu oldum. Yaklaşık 10 aylık bir süreçte gol atamıyordum. Maç öncesinde hocamız Slaven Bilic beni çok iyi motive etti. Bana güvendiğini söyledi ve rahat davranmam gerektiğini söyledi. Bu durum beni olumlu etkiledi. Ve ben de elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama takımım galip gelemediği için sevincimi yaşayamadım” dedi.

‘Büyük haksızlığa uğradık’
Rizespor mücadeleninin 12. dakikasında rakip takım oyuncusu Leonard Kweuke’yle ceza alanındaki pozisyonun ardından hakem Ali Palabıyık’ın penaltı noktasını göstermesinin yanlış bir karar olduğunu belirten Mustafa Pektemek, “O pozisyon esnasında ikimiz de topu kazanmak için mücadele ettik. Hakem penaltı verdi. O pozisyonda büyük bir haksızlığa uğradık” ifadelerini kullandı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla