Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2014, 20:56   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bilic'ten Mesaj Var !

Beşiktaş Teknik Direktörü, basınla sohbet ederken, ilginç konulara değindi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç bugünkü idman sonra basın mensupları ile sohbet etti. İşte Hırvat hocanın düşünceleri:

"Sakatlıklar çok yaşadık, ama bizim gibi büyük takımlarda da benzer durumlar var. Hatta bizden fazla sorun yaşayan kulüpler de mevcut. Bunların çoğu, maçta ya da idmanlardaki darbelere bağlı. Önemli olan, bunlara rağmen yola devam edebilmek.

Mustafa'ya, ilk on birde oynadığında daha farklı oynadığını söyledim. Ve Rize de yine maça başlayıp iyi performans gösterdi. Sistem çok önemli değil, esas olan hücuma kaç oyuncu ile çıkabileceğiniz. Ne kadar fazla hücuma oyuncu sokarsanız, o kadar etkili oluyorsunuz. Kenar oyuncularının olabildiğince içeri kat etmeleri önemli.

Çok dedikodu var, yarın Pele'nin adı geçse şaşırmam ! Adebayor, Ronaldinho gibi bir sürü isim gündeme getirildi.

Sivok zor dönemden geçiyor. Son kontrolleri yapıldı ve kısa sürede aramızda olmasını bekliyoruz. Bizim kaptanımız ve önemli bir oyuncumuz.

Başkan'ın benimle ilgili olumlu konuşması benim için çok önemli ve mutluluk verici. İlk günden beri uzun süre kalmak istediğimi söyledim ve bu hislerim daha da kuvvetlendiriyor. Ancak kaderimiz alacağımız sonuçlara bağlı. Hiçbir hoca buraya 5 yıl çalışmak için geldim ve burada kalacağım diyemez. Zira geleceği alacağı sonuçlarla belirlenir.

Takımın oyun biçiminden memnunum, ama bunu daha iyi geliştirebiliriz. Yeni stat ile birlikte, bazı değişiklikler de yaparak kupalar, şampiyonluk kazanıp, Avrupa'da gidebildiğimiz kadar yükseğe gidebiliriz. Hem ben, hem de takım olarak daha yüksek yerlere gidebiliriz.

Takım zihniyeti gelişimi açısından da bayağı yol kat ettik. Oyuncular idmanlarda çok farklı ve iyi odaklanıp iyi performans gösteriyorlar. Artık yenilmesi çok zor hale gelen bir takım haline geldik. Stat çok önemli. Bu sezon evimiz yok büyük handikap. Dün stadın inşaatında çok heyecanlandım. Umarım başkanın söylediği gibi stat biter de evimize kavuşuruz.

Bu yıl da kupa kazanabiliriz. Benim hedeflerim ile başkanın söyledikleri örtüşüyor. Zaten tersi olsa burada olmanın anlamı olmazdı. Şu an iyi konumdayız. Ama şampiyonlar ligine gitme imkanı kendiliğinden gelmeyecek. Her idmanda ciddiyetle bu hedef için çalısmamız gerekiyor. Her zaman en önemli maç bir sonraki maç. O yüzden şu an en önemli olan Akhisar maçı.

Eski Yugoslavya'dan gelip başarılı olan hocaların, başarısını tekrarlamak istiyorum. Alt yapıdan gelen iyi oyuncuları takip ediyoruz ve bize katılabilirler. Manchester Unıted buna güzel örnek. Alttan gelen oyunculara takviye yaparak kazandılar. Barcelona da öyle. Alttan gelen isimlerle ortalığı yakıp kavurdilar. Ben isterim ki, 6-7 tane Necip olsun. Öncelik: 1. Alt yapıdan gelen oyuncular. 2. Türk oyuncular ve son olarak da yabancı oyuncular.

Hırvat olarak yakından tanıdığım isimleri getirmek isterim. Aklımdaki isimler, ya pahalı, ya başka kulüplerde oynuyorlar bu yüzden Hırvat oyuncu getirmem şu an zor gözüküyor.

Türk hoca için ısrarcı olan benimb Eren Şafak aramızda ve memnunum. Başka yerli antrenör düşünmüyorum..

Fernandes önemli oyuncu, tedavisi sürüyor. Geri dönüşünde takıma katkısı olacak. Sonraki gelişmelere birlikte göreceğiz.

Asla ve gergin ve stresli değilim."

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla