Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2014, 23:11   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulüpten Taraftarına Çağrı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK), Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Eskişehirspor ile oynanan 24. hafta maçının ardından, tribünlerden yükselen kötü tezahürat sebebiyle Beşiktaş Kulübü’ne verdiği bir maç seyircisiz oynama ve 80 bin lira para cezası siyah-beyazlı kulüp yönetimini harekete geçirdi.

Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla taraftarlarına uyarıda bulunan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, şampiyonluk yarışında kritik haftalara girildiğini hatırlatarak, kalan maçlarda yapılacak bir saniyelik çirkin tezahüratın bile kulübün cezalandırılmasına neden olacağını belirtti.

Taraftarlara, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında sergilediği olumlu yaklaşım için teşekkür de edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışının en kritik olduğu döneme girmiş bulunmaktayız. Tribünlerde küfür ve kötü sözün, Beşiktaşımıza büyük zarar vereceği gerçeğini gören büyük taraftarımızın, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor ile oynadığımız mücadelede sergilediği olumlu yaklaşım için öncelikle teşekkür ederiz.

Eskişehirspor ile oynadığımız müsabakada ise yaşanan kısa süreli çirkin tezahürat nedeniyle kulübümüze verilen bir müsabakayı seyircisiz oynama ve 80 bin lira para cezası, kısa çirkin ve kötü tezahüratın bile yarattığı tehlikenin ciddiyetini gözler önüne sermektedir. TFF talimatı gereği, küfürlü tezahüratın artık bir saniye bile meydana gelmesi halinde, kulübümüzün cezalandırılmasına neden olacağı gerçeğini hiçbir zaman unutmamalıyız.”
Yapılan talimat değişikliği sonrası Beşiktaş’a bir maç seyircisiz oynama ve toplam 350 bin lira para cezası verildiğini de açıklayan siyah-beyazlı yönetim, uyarılarını şu ifadelerle sonlandırdı.

“Kulübümüze talimat değişikliği sonrası şu ana kadar, Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Eskişehirspor maçlarında yapılan küfürlü tezahüratlar nedeniyle, bir kez seyircisiz oynama cezası ile toplamda 350 bin lira para cezası verilmiştir. Almış olduğumuz ceza gereği, Akhisar Belediyespor müsabakasında siz değerli bayan ve çocuk taraftarlarımızla birlikte olacak olmamıza rağmen, bu müsabakada da çirkin ve kötü tezahürat edilmesi, kulübümüzün bir sonraki müsabakasını tekrar seyircisiz oynamasına ve ayrıca 150 bin lira para cezasına çarptırılmasına neden olacaktır. Sahada alın terlerini son damlasına kadar akıtarak zafere ulaşmayı hedefleyen futbol takımımızı, kötü söze ve küfre yer vermeden, centilmence, coşkuyla, Beşiktaş taraftarına yakışır ve tüm futbol camiasına örnek olacak şekilde destekleyeceğinize olan inancımız tamdır.”

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla