Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2014, 17:01   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a Büyük Darbe

Siyah-beyazlı kulübün tecrübe kazanmaları için başka takımlara kiraladığı 12 futbolcudan sadece 2'si dikiş tutturdu. Serbest düşüşte amatör ligi görenler bile var...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Transferde öncelikle altyapıdan gelecek isimlere bakarım. Sonra Türk, daha sonra da yabancı futbolculara. Bize altyapıdan katkı sağlayacak 7-8 tane Necip Uysal lazım” demişti. Hırvat hocanın altyapının önemine değinen bu sözlerinin ardından, Beşiktaş’ın genç takımlarından yetişen ve gelecek vaad eden oyuncu olarak transfer edilen isimlerin, şimdilerde nerelerde olduğunu araştırdık. Ancak ortaya kara bir tablo çıktı.

SADECE ERKAN VE TANJU…

Tecrübe kazanmaları için başka kulüplere kiralanan 12 isimden sadece ikisi tutunmayı başardı. Karabükspor’a kiralan Erkan Kaş, takımın değişmezleri arasına girmeyi başardı. Sezon başında Eskişehir’e giden daha sonra Elazığspor yolunu tutan Tanju Kayhan ise Okan Buruk’la birlikte formayı sırtından çıkarmadı. 10 futbolcu ise amatör kümeye kadar uzanan alt liglerde beklenen başarıyı gösteremedi.

SİNAN KURUMUŞ

Boluspor’da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Daha sonra gittiği Kahramanmaraşspor’da da aynı akıbeti yaşadı ve kadro dışı kaldı.

HASAN TÜRK

Göztepe’de sadece 7 maça çıkabildi. İstenilen form grafiğini yakalayamadığı için kadro dışı kaldı. Tekrar affedilse de kendisinden beklenen patlamayı yapamadı.

KADİR ARI

Üçüncü Lig’de Sancaktepe ile 16 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 gol atmayı başardı.. Ancak Aralık’ta yaşadığı sakatlık sonrası bir daha toparlanamadı.

ÜMİT KARAAL

K.Maraş’ın kadrosuna devre arasında katıldı. 9 maçın 8′inde sahaya çıktı. Ancak takımının kötü gidişini engelleyecek bir performans sergileyemedi.

MERTCAN AKTAŞ

Sezon başında İkinci Lig ekibi Ofspor’a kiralandı. 26 maçın 8′inde sadece 264 dakika forma giyebildi. Formu ile vasatın üzerine çıkamadı.

KORAY YILDIZ

Önce İkinci Lig’de Sancaktepe’ye kiralandı. Orada istediği şansı bulamadı, bu sefer Üçüncü Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor’da şansını deniyor.

BURAK MAZAK

Ankara Demirspor’a devre arasında transfer edildi. Forma savaşını henüz kazanamadı. Takımının oynadığı 9 maçta da 18′e girmeyi başaramadı.

BERAT ÇETİNKAYA

Sinan Kurumuş ve Ümit Karaal gibi Kahramanmaraş yolunu tuttu. Ancak bekleneni veremeyince sözleşmesini feshetmek zorunda kaldı.

BURAK KAPLAN

Önce Fethiyespor’a kiralandı. Ancak forma şansı bulamadı. Sözleşmesi feshedilince Almanya Amatör Lig takımlarından Uerdingen’e kiralık olarak gitti.

ATINÇ NUKAN

Çanakkale Dardanelspor’da 26 maçta 12 defa ligde forma giydi. En son maçını Aralık ayında oynadı.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla