Başkan’dan mesajlar 
Yıldırım Demirören, federasyon ve diğer kulüp yönetimlerine seslendi; 'Ligin başındayız, ama sanki birileri futbola çomak soktu...'
‘Herkes sorumlu olacak’
Ligin henüz başında olunmasına rağmen ortaya atılan iddia ve konuşmalardan büyük rahatsızlık duyduğunu söyleyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, FANATİK aracılığıyla federasyon ve diğer kulüp yöneticilerine mesaj yollladı. “Herkes temiz, şaibesiz ve centilmenlik içinde geçen bir lig istediğini söylüyor. Ancak uygulamada bu yok” diyen Demirören, “Sanki birileri perde arkasından, futbola çomak sokuyor. Özellikle federasyon başta olmak üzere, tüm kurulları, 18 kulübün başkan ve yöneticileri el birliğiyle olumsuzlukları ortadan kaldırmalı. Aksi takdirde çocuklarımıza, içinden çıkılması zor bir ortam bırakacağız. Bundan da herkes sorumlu olacaktır” ifadesini kullandı.
‘3 kulvarda, başarıya’
Kendi takımının durumuna da değinen Demirören, “Geçmiş yılların aksine daha ekonomik şartlarda, daha iyi transferler yaptık. Akılcı davranıp, takımın eksik yerlerine takviyelerde bulunduk. Camiamız büyük beklentiler içinde. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularıma çok güven duyuyorum. Bu sene şampiyonluğun en güçlü adayı biziz ve sezon sonunda ipi göğüsleyeceğiz. Elbette bu süreç içinde kayıplarımız olacak, ama kimsenin karamsarlığa kapılmasına gerek yok. Taraftarımız da bizimle aynı görüşte. Hedefimiz, 15 bin kombineyi bulmaktı. Ancak kurulan takımdan sonra 20 bin rakamını yakalayacağız. Destek ve elbirliğiyle 3 ayrı kulvarda başarılı olacağız” dedi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kaynak:fanatik