Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2014, 21:11   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakem Hatalarıyla Kaybedilen 8 Puana Üzüldüm

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman dünya çapındaki 350 global şirketin üst düzey yöneticilerinin katıldığı Gala 2014 Konferansı'na onur konuğu olarak katıldı.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Gala 2014 Konferansı'nın açılış konuşmasını yapan Orman, Dünya'nın çeşitli ülkelerinden gelen üst düzey şirket yöneticilerine Beşiktaş'ı anlattı.

Konuşmasının tamamını İngilizce olarak yapan Fikret Orman hayatı boyunca yaptığı en şerefli işin Beşiktaş'ı yönetmek olduğunu söyledi.Beşiktaş'ın Türkiye'nin en eski ve köklü kulübü olduğunun altını çizen Orman; 20 milyonu geçen taraftar sayısıyla bazı ülkelerin nüfusunu bile geçtiklerini dile getirdi.
Fikret Orman'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

''TARAFTARIMIZ DA ARTIK LÜKS STAT İSTİYOR''

''Beşiktaş Türkiye'nin en eski takımı. Diğer takımlardan çok farklıyız. Sportif anlamda bir çok branşta faaliyet gösteriyoruz.20 milyondan fazla taraftarımız var ve bu bir çok ülkenin nüfusundan bile fazla.Beşiktaş tutkunun, sevginin takımıdır. Beşiktaş'ın sembolü Baba Hakkı'nın takımıdır. Baba Hakkı dürüstlüğün sembolüdür. Fenerbahçe ile yapılan maçta Beşiktaş 1-0 öndeyken hakem f-hatası yüzünden maç 1-1 olmuştur. Baba Hakkı burada bir yanlışlık var demiş protesto etmiş ,kımıldamamıştır ve kimse kımıldayamamıştır.

''YENİ STAT SAYESİNDE 210 MİLYON DOLARLIK ANLAŞMALAR YAPTIK''

2012 Mart ayında seçildiğimizde kulüp zor durumdaydı. Bir çok davalarımız, UEFA ile sıkıntılarımız vardı. Gelirlerimiz rakiplerimize göre çok düşüktü. Stadımızı yıktık yeniden yapıyoruz. Görmüşsünüzdür, boğazın hemen kenarında stadımızı yapıyoruz. Ağustos'ta bitireceğiz. Taraftarımız da artık daha lüks bir stat istiyor. Stadın ismi Vodafone olacak ve bu sayede 210 milyon dolarlık anlaşmalar yaptık.

''KENDİ CEBİNİZDEKİ PARAYI DEĞİL TARAFTARIN PARASINI HARCIYORSUNUZ DİKKATLİ OLMALISINIZ''

Kulübün parasını harcarken dikkatli olmalıyız. Çünkü kendi cebinizdeki parayı değil taraftarın parasını harcıyorsunuz. Bu güne kadar bir çok yıldız futbolcular alıp kulübü batırdılar. Biz bunu yapmayacağız. Kulübü geçmişte bu duruma sokanlarla el sıkışarak anlaşmak istiyoruz. Şu anda düzelme durumundayız ve ilerde yıldız futbolcularla görüşmelerimiz olacak.

Bazen bir kulüpte kaliteden önce güvenilir olmak önemli oluyor. Futbol takımımızda herkes kulübümüzü çok seviyor. Mesela futbolcularımızdan Sivok ve Holosko kesinlikle takımı bırakmayacaklarını söylüyorlar.''

Konferansa katılan davetliler Beşiktaş Kulübünün hediye ettiği çubuklu formaları giyerek başkan Fikret Orman'ın konuşmasını dinlediler ve salonun tamamı siyah beyaz olarak ilginç görüntülere sahne oldu.

''SAÇMA SAPAN HAKEM HATALARI YÜZÜNDEN 8'DEN FAZLA PUAN KAYBETTİK''

Konferans sonunda basın mensuplarına açıklamalar yapan Orman bu sezon ilk kez rahat bir şekilde maç izlediğini ve saçma sapan hakem hataları yüzünden kaybettikleri 8'den fazla puana bir kez daha üzüldüğünü söyledi.Orman, Akhisar Belediyespor maçı ile ilgili olarak ''İlk defa rahat bir maç seyrettim, goller erken geldiği için. Beşiktaş zor günlerden geldi. Statsız buralardayız.

Dün maçtan çıkınca kaybettiğimiz puanlara ve saçma sapan hakem hatalarıyla verdiğimiz puanlara çok üzüldüm açıkçası. Bizim buradan daha yüksek puanlarda olmamız lazımdı. Hakem hatalarıyla en az 8 puanın üzerinde puan kaybettik. Artık önümüze bakacağız. Beşiktaş ligi şampiyon olarak bitirmek için futbolcusu yöneticisi teknik heyeti ve camiası olarak elinden gelen gayreti gösterecektir'' diye konuştu.

''MUSTAFA ŞEREFİYLE OYNAYIP HAKKIYLA GOL ATTI''

İki haftada 3 gol atan Mustafa Pektemek için ''Biz hep söylüyoruz. Bizim ana felsefemiz şerefinle oynayıp hakkınla kazanmak. Mustafa şerefiyle oynadı hakkıyla da bir gol attı. Çok iyi karakterli, çok düzgün karakterli bir çocuktur. Çok şanssızlıklar yaşadı, çok sakatlıklar yaşadı. Ama Beşiktaş kulübü hiç bir zaman onun elini bırakmadı. Her zaman onun yanında oldu. O da formasını kaptı artık kimseye da kaptırmamasını istiyorum'' dedi.

''PEDRO FRANCO KEŞKE İLK DEVREDE OYNASAYDI''

Pedro Franco için ilk yarıda çok acımasızca eleştirildiklerini söyleyen Orman, Franco'nun izlenerek ve beğenilerek alınmış bir oyuncu olduğunu belirtti ve Beşiktaş'ın bu oyuncudan çok fazla yararlanacağını dile getirdi. Fikret Orman Pedro için'' keşke ilk devrede oynamış olsaydı'' ifadelerini kullandı.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla