Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2014, 21:16   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Güntekin Onay : İlginç Karar

Beşiktaş büyük bir kararlılıkla ve hızlı başladı maça. Veli Kavlak'ın henüz 2'nci dakika dolmadan sol ayağı ile attığı şık gol, Akhisar'ın direncini kırdı. Son haftaların formda ismi Motta'nın harika ortasına çok iyi yükselen Mustafa, farkı 2'ye çıkartınca da 3 puana uzanan yol kısaldı.

LİGİN saha içi organizasyonu, yardımlaşma ve takım savunması gibi temel gereklilikler açısından en iyi takımı şu an Beşiktaş. Kartal, son 7 maçta kalesinde sadece 3 gol gördü ve bu 3 gol de penaltıdan geldi. Son 5 maçta rakiplerine pozisyon bile vermedi. Savunmada Pedro Franco az zamanda çok yol katetti. Atiba Hutchinson kusursuza yakın bir futbol oynuyor. Veli istikrarlı oyununu devam ettirmenin yanında asist ve gol gibi kaliteli işlere de imza atıyor. Ramon Motta son derece verimli.

OĞUZHAN iyi ancak çok daha iyisini yapabilir. Holosko maç eksiğinden dolayı istediklerini yapamadı. Olcay çalışıyor fakat üretken değil. Jones artık hazır. Ersan ilk parladığı dönemdeki formunu bile geride bıraktı. Necip her bölgede işini yapıyor.

İLGİNÇ KARAR

SLAVEN Biliç’in Beşiktaş'ı iyi yolda ve hızla ilerliyor. Son derece çalışkan ve olgun bir oyun ortaya koyuyorlar. Saha içi disiplini ve alan parselizasyonu üst düzeyde. Mücadele gücü ve tempo ise lig standartlarını aşmış durumda. Tek eksik ofansif bölgede zaman zaman yaratıcılık eksikliği yaşanmasında.
İKİNCİ yarıda çok sayıda gol fırsatını değerlendiremeyen siyah-beyazlılar çok daha farklı da kazanabilirdi. Akhisar erken yediği goller ile maçtan erken koptu ve varlık gösteremedi.

BÜLENT Yıldırım, ligimizin formda hakemlerinden ancak 90+1'de kaleci Emrah'ın Motta'yı düşürdüğü pozisyonda kırmızı kart kararı vermemesi ilginçti.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla