Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2014, 11:57   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Biliç : İpler Elimizde

Bilic, Öğrencilerine sadece kendi maçlarına odaklanmalarını gerektiğini söyledi.

Kara Kartal’ın hocası Slaven Bilic, zorlu Karabükspor maçı öncesinde oyuncularını uyardı. Hırvat çalıştırıcı, “Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş için ipler bizim elimizde. Kalan maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakmayacağız” dedi.

Ligde yarın kritik mücadelede Karabükspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta, tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu. 26 hafta sonunda topladığı 50 puanla bitime 8 hafta kala lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci konumda bulunan Siyah-Beyazlılar’ın hocası Slaven Bilic, kritik mücadele öncesinde öğrencileriyle yaptığı toplantıda kazanmaya devam etmek zorunda olduklarını söyledi. Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarından men cezasının bulunmasını öğrencilerine hatırlatan Bilic, “Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş konusunda bütün ipler bizim elimizde. Kalan maçlarımızı kazanarak rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ne yaptığına bakmayacağız. Bu yüzden sadece kendi maçlarımıza konsantre olup onları düşünelim. Her maç bizim için final niteliğinde. Şu an en önemli maçımız Karabükspor’la. Yüreğimizi ortaya koyacağız. Kimse strese girmesin. Rahat olun ve sadece kendi futbolunuzu oynayın” ifadelerini kullandı.

‘Hepinize güvenim tam’

Siyah-Beyazlılar’ın son dönemde aldığı başarılı sonuçlar hakkında da değerlendirmede bulunan Bilic, “Takım olarak yenilmez, yıkılmaz bir ekip haline geldik. Bunu sürdürüp Devler Ligi’nde direkt olarak yer alacağız. Bu konuda hepinize güvenim tam. Sakatlıklar yüzünden aramızda olmayan arkadaşlar için de oynamanızı bekliyorum. Bu yola çıktık, emin adımlarla yürüyoruz. Durmak ya da, geri dönmek kesinlikle yok” diyerek takımını motive etti.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla