Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2014, 17:36   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ekonomimiz de Takımımız da Üst Seviyede Olacak !

Beşiktaş Kulübü Hukuk İşleri ve Finansmandan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen, Kayserispor galibiyetiyle büyük moral bulduklarını söyledi.

AA muhabirine karşılaşmayı değerlendiren Esen, takım olarak son derece doğru bir yolda ilerlediklerini kaydederek, "Sezon başından bu yana sergilediğimiz grafiği göz önünde bulundurursak, futbolumuzun daha olgunlaştığını görebiliriz. Her geçen hafta sahada daha istekli, daha coşkulu, kazanmayı daha çok isteyen bir Beşiktaş görüyoruz ve bu durum bizi fazlasıyla memnun ediyor" diye konuştu.

"Hocamız ilk senesine göre son derece başarılı"

Zorluklarla dolu bir sezon içerisinde, herkesin takdir etmesi gereken bir başarı yakalamak üzere olduklarını vurgulayan Melih Sami Esen, sözlerine şöyle devam etti:

"Kimse merak etmesin, Beşiktaş Kulübü, yönetimiyle, futbolcusuyla ve teknik kadrosuyla yoluna doludizgin devam ediyor. Zorlu bir süreçten geçiyoruz, yeni bir yönetimimiz ve yeni bir futbol takımımız var. Taşların yerine oturması için tabii ki biraz zaman geçmeli. Kaldı ki aynı zamanda maçlarımızı, sürekli misafir sıfatıyla oynuyoruz. Tüm bunlara rağmen Beşiktaş, stadı yok ya da maddi gelirleri kısıtlı diye ne zirve inadından, ne de futbol oynamaktan ve başarı iddiasından vazgeçmiştir. Herkes bütün gayretiyle, kulübümüze yepyeni bir ufuk açmak için canla başla çalışıyor. Hocamız ilk senesine göre son derece başarılıdır ve doğru işler yapmıştır. Önümüzdeki yeni dönemde hem oyuncularımız, hem de teknik heyetimiz birbirlerini daha fazla kanıksayacak ve daha büyük başarılara imza atacaklardır."

" Ekonomimiz de takımımız da üst seviyede olacak"

Spor Toto Süper Lig’i ikinci bitirmenin kendileri için son derece önemli olduğunu kaydeden siyah-beyazlı yönetici, "Sezon sonunda ikincilik koltuğuna oturmak, herkesin bildiği gibi yalnızca sıralamada iyi bir derece elde etmek anlamına gelmiyor. Lig ikinciliği, Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılmanın biletidir" diye görüş belirtti.

Esen, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın, kulübe maddi gelir sağlayacağını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"20 milyon avro gibi bir miktarın kasamıza girmesi söz konusu. Bu rakam, hele ki şu geçiş döneminde Beşiktaş için gerçekten büyük önem taşıyor. Beşiktaş yönetimi olarak, elimize geçen her kuruşu en doğru şekilde değerlendiriyoruz. Gelirlerimiz, stadımız bittiğinde bizi rakiplerimizin üzerine çıkaracak. Yeni stadında, Şampiyonlar Ligi’ne katılmış bir Beşiktaş, tüm taraftarlarımıza büyük keyif verecek. Başkanımızın işaret ettiği tarihte bitirmeye çalışıyoruz, zaten inşaatın ne kadar hızla ilerlediği ortada. Yeni sezonda, ekonomimiz de takımımız da üst seviyede olacak."

AA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla