Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2014, 20:21   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'tan Dany Açıklaması

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile karşılaşacağı derbi öncesinde sarı-kırmızılı takımın kaldığı otelde sürpriz bir isim göründü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, "Dany, futbolcu olarak ve ahlaki olarak güvendiğimiz, transfer ettiğimiz bir isim. Tamamen arkadaş ziyaretiyle ilgili bir durumun sanki Galatasaray'ı ziyaret ediyor şeklinde yansıtılarak bir linç kampanyasına dönüştürülmesi hiç doğru bir davranış değil. Dany, otelde sadece birkaç dakika kalmış ve arkadaşı otelden eşyalarını aldıktan sonra oradan ayrılmıştır. Biz Beşiktaş'a transfer ettiğimiz ve o kutsal formayı giydirdiğimiz bir futbolcunun böyle bir hareketi yapacağına dair en ufak bir ihtimal vermiyoruz. Dany'den hiçbir şüphemiz yok" dedi.

"DANY'NİN MORALİ ÇOK BOZUK"

Dany'nin, bu yaşananlardan dolayı oldukça üzgün olduğunu ve moralinin çok bozulduğunu belirten Atalay, şöyle konuştu.

"Kendisi, 'Eğer bilseydim o otele adımımı dahi atmazdım. Zaten Galatasaray'da hiç kimseyle görüşmedim, sadece 1-2 dakika kalıp çıktım. Zaten geldiğimden beri taraftarlar bana sürekli eleştiride bulunuyor. Bütün bunlar üzerine bir de bu olayın yaşanmasından dolayı inanılmaz derecede üzgünüm ve moralim çok bozuk' dedi."

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla