Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2014, 21:45   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Aslan Kazandı,Hesaplar Şaştı !

Galatasaray'ın Arena'da Fenerbahçe'ye takılacağını öngören Bilic ve ekibinin keyfi Aslan'ın zafere uzanmasıyla kaçtı. Bu durum dünkü idmandaki yüz ifadelerine de yansıdı. Siyah- Beyazlı kurmaylar bir hayli düşünceliydi.

Spor Toto Süper Lig’de kalan son 6 maçını da kazanmaya kilitlenen Beşiktaş, cuma günü deplasmanda oynanacak Torku Konyaspor mücadelesinin hazırlıklarına dün yaptığı çalışmayla devam etti. Önceki gün yapılan idmanın
aksine dünkü antrenmanda Siyah- Beyazlı kafilenin morallerin bozuk olması dikkatlerden kaçmadı. Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma yolunda sezonu ikinci sırada bitirmeye kilitlenen Beşiktaş’ın, bu koltuk için yarıştığı Galatasaray’ın derbide Fenerbahçe karşısından 1-0’lık skorla galip ayrılarak avantajını sürdürmesi sonrası, dün yapılan idmanda yüzler asıktı.

Ümraniye’deki Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic’ten antrenmanda yer alan futbolculara kadar, olumsuz bir havada geçen idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Konyaspor hazırlıkları kapsamında ilk olarak güne salonda başlayan Kara Kartallar, daha sonra sahada iki grup halinde ayak tenisi çalışması yaptı ve idmanı şut çalışmasıyla tamamladı.

4 eksikle çalıştılar

Dün yapılan antrenmana, tedavisi süren Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak ve izinli olan Hugo Almeida katılmazken, Filip Holosko, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Necip Uysal da sahada bireysel olarak çalıştı.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla