Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2014, 22:52   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Geliyorum Beşiktaş !

Gaziantepspor’da son 6 haftası kalan Cenk Tosun önemli açıklamalarda bulundu.

Cenk yaptığı açıklamada, "Bu hafta her şey bitebilirdi galip gelseydik ama artık Elazığspor maçına kaldık. O maçı alıp artık alt tarafta ilişkimizi kesip yukarılara doğru oynamak istiyoruz" dedi.

Elazığ deplasmanına mutlaka 3 puan parolasıyla gideceklerini aktaran Gaziantepspor’un golcü futbolcusu Cenk Tosun, “Maalesef Kasımpaşa maçında 1 puan aldık. Aslında bu hafta her şey bitebilirdi galip gelseydik ama artık Elazığspor maçına kaldık. O maçı alıp artık alt tarafta ilişkimizi kesip yukarılara doğru oynamak istiyoruz. Biz 3 puan için gideceğiz” dedi.

6 HAFTAM KALDI

Gaziantepspor’da son 6 haftasının kaldığına değinen Tosun, “Burada çok güzel yıllarım geçti. Yaklaşık 3 senedir buradayım, inişli çıkışlı çok güzel günlerim oldu. İyi ki Gaziantepspor’u seçmişim burada çok mutluyum. Bir daha böyle bir şansım olsa yine bu takıma tercihimi yapardım. Gaziantepspor taraftarına ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü her zaman arkamda oldular. Son altı hafta da her şeyimi vermeye yine hazırım. Sezon sonuna kadar yine Gaziantepspor’un futbolcusuyum. 10 gol attım, inşallah kalan haftalarda da atabildiğim kadar atmaya çalışacağım ve takımımı en üst sıralara taşımaya çalışacağız”

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla