Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2014, 22:32   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sünnetçi Bile Deseler Yanındayım !

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, doktor Ertuğrul Karanlık’a toz kondurmuyor.

Beşiktaş'ın bitmek tükenmek bilmeyen sakatlık sorununa futbol direktörü Önder Özen teşhis koydu... Özen’e göre bu kadar sakatlık yaşanmasının sebeplerinden biri oyuncuların kendilerine iyi bakmaması... Kartal’ın adeta biyonik adamı olarak dikkat çeken Olcay Şahan’ı örnek gösteren Özen, futbolcuların profesyonelliğin gerekliliklerini yerine getirirmesi durumunda fazla sıkıntı yaşamayacağını düşünüyor. Oyuncuların bu konuda yeterince duyarlı olmadığını belirten Özen, şu örneği verdi:

"Bir ara hepsini yakın takibe aldım. Gece arıyorum. ‘Oğlum ne yapıyorsun?’, ‘Evdeyim hocam’, ‘Yanında kimse var mı?’, ‘Annem var hocam’, ‘Ver bakalım telefonu ona’, ‘Uyuyor hocam’, ‘Uyandır’, ‘Hocam derin uyuyor, uyandıramam.’ Hee, o zaman anlıyorum durumun ne olduğunu.”

Sorunun diğer nedeni olarak ise doğrudan antrenman sistemini öne süren Özen, böylece teknik direktör Biliç’i de hedef tahtasının ortasına oturttu. Özen antrenman sistemi sebebiyle futbolcuların kolayca sakatlanabileceğinin de düşünülmesi gereken bir durum olduğunu dile getirdi.

‘LABORATUVAR %10 KATKI SAĞLAYACAK’

Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlığı ise bu olasılıklar içerisinde koruyan Özen, Karanlık’a “Bırak sana ‘Tansiyoncu, sünnetçi’ desinler, sen cevap verme, ben seni korurum” dediğini ifade etti

Önder Özen, Beşiktaş bünyesinde kurulacak sağlık laboratuvarı için de “Bir laboratuvar kurduruyorum. Cihazları, aletleri hepsi son teknoloji, mükemmel. -110 derecede işlem yapılabilecek. Antrenmandan önce, hemen sonra kan alıp kontrolü ve takibi gerçekleştireceğiz. En az yüzde 10 katkısı olacağını düşünüyorum. Bir de yüksek bir rakımda yer yapacağız. Ve futbolcuların hepsinin durumunu yakın takip edeceğiz. Bunu yaparsam, ‘Ben burada, Beşiktaş’ta bir iş yaptım’ diyeceğim. Çocuklarıma anlatacağım iş bu olacak” şeklinde konuştu.

Vatan
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla