Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2014, 13:08   #77
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Konya'dan 1 puanla dönen Beşiktaş'ta, yönetim ve teknik heyet, olumsuz havanın derbi öncesinde dağılması için seferber oldu. Takımın Antalya'da kampa alınması gündeme geldi.

Süper Lig’de 29. haftada mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Konyaspor sınavından beraberlikle ayrılan Beşiktaşâ€™ta, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde kriz masası kuruldu. Deplasmanda 90+3’te yediği golle 1 puana razı olan Siyah-Beyazlılar’da yönetim ve teknik heyetin, takımda Konya mücadelesinin ardından yaşanan olumsuz havanın derbi çalışmalarına yansımasını önlemek için dünkü idman öncesinde bir değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi. Zirvede bir araya gelen teknik direktör Slaven Bilic, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Asbaşkan Deniz Atalay’ın, takımın derbiye tam olarak konsantre olabilmesi için görüş alışverişinde bulunduğu ve gerekirse Antalya’da takımın kampa alınması konusunda karar alındığı öğrenildi. Başkan Fikret Orman’ın da futbolcuların toparlanması için bu fikre sıcak baktığı ifade edildi.

Hazırlıklar ara vermeden başladı

Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Beşiktaş, derbi hazırlıklarına dün başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda, Konya maçında forma giyen futbolcuların günü düz koşuyla tamamladığı, diğer isimlerin de taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla