Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2014, 21:20   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Derbi'nin Kazananı Yok !

Fenerbahçe’nin kazanması halinde şampiyon olacağı, Beşiktaş’ın ise galibiyeti ile Şampiyonlar Ligi yolunda büyük avantaj sağlayacağı mücadele 1-1′lik beraberlikle sona erdi.

Maç hemen her derbide olduğu gibi gergin başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan derbinin henüz 7. dakikasında Jones sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Maçtaki ilk gol ise Beşiktaş derbilerinin golcü ismi Moussa Sow’dan geldi. Sol çaprazda topla buluşan yıldız oyuncu, Tolga’nın kapattığı köşeden topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap ise 44. dakikada Ramon Motta’dan geldi. Brezilyalı oyuncu Veli’nin direkten dönen topunu tamamlayarak mücadeleye eşitliği getirdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarı da çok sert başladı. İki takımın da gergin başladığı devrenin 58. dakikasında Motta kırmızı kart gördü. Beşiktaş’ın golünün sahibi olan Brezilyalı oyuncu Emenike’ye yaptığı hareket sonrası ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Son dakikada ise bu kez İsmail’in Gökhan’a yaptığı faulle Beşiktaş 9 kişi kaldı. Ancak galibiyet halinde şampiyon olacak olan Fenerbahçe rakibinin bu eksiğinden faydalanamayarak sahadan bir puanla ayrıldı.

Sarı Lacivertliler bu beraberlikle puanını 67′ye çıkarıp zirvedeki yerini ve 12 puanlık farkı korurken, Beşiktaş ise Galatasaray’ın iki puan önünde 5 puanla ikinci sırada yer aldı.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan

Beşiktaş: Tolga Zengin, Hutchinson, Franco, Dany, Motta, Gökhan Töre (Dk. 65 İsmail Köybaşı), Jones, Veli Kavlak, Olcay Şahan (Dk. 72 Mustafa Pektemek), Oğuzhan Özyakup (Dk. 87 Uğur Boral), Almeida

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles (Dk. 86 Mehmet Topuz), Kuyt, Emre Belözoğlu (Dk. 46 Alper Potuk), Sow, Emenike

Goller: Dk. 24 Sow (Fenerbahçe), Dk. 44 Motta (Beşiktaş)

Kırmızı kartlar: Dk. 58 Motta, Dk. 90+3 İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 7 Jones, Dk. 64 Veli Kavlak, Dk. 87 Dany (Beşiktaş), Dk. 15 Emre Belözoğlu, Dk. 79 Sow, Dk. 90+1 Alper Potuk (Fenerbahçe)

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla