Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2014, 21:19   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 B.Münih - R.Madrid Maçına Doğru !

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında yarın İspanya'nın Real Madrid takımı ile karşılaşacak Bayern Münih'te, teknik direktör Pep Guardiola, ilk maçtaki gibi baskılı oynamak istediklerini söyledi.

Guardiola, Münih’te Allianz Arena’da düzenlenen basın toplantısında, Real Madrid’de karşı başarılı olmak için etkin ve agresif oynayacaklarını belirterek, hücum ve savunma arasında da doğru bir denge bulmaları gerektiğini ifade etti.
“Madrid’de oynadığımız gibi üstün oynamak istiyoruz” diyen Guardiola, oyuncularından sahaya kim çıkarsa çıksın finale yükselmek için en iyi performansı ortaya koymalarını istedi.

Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselmek için taraftarların desteğini de isteyen İspanyol teknik adam, ”Biz, teknik direktör ve oyuncular yalnız başaramayız. Taraftarlar da finale yükselmenin başarılmasını istiyor” şeklinde konuştu.
Real Madrid’in yıldız oyuncularına dikkati çeken Guardiola, ”Bize zarar verecek birçok oyuncu var. Onları kaleden uzak tutmaya çalışmamız lazım” ifadesini kullandı.Alman ekibinin Hollandalı oyuncusu Arjen Robben de finale yükselmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaları gerektiğini ifade etti.

Bayer Münih’in geçmiş yıllarda 2 kez üst üste UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yer aldığını anımsatan Robben, ”Bir kez kazandık ve daha açız. Takımımızla tarih yazabiliriz” şeklinde konuştu.”Biz kendi oyunumuzu oynamamız ve gol atmamız lazım” diyen Robben, Real Madrid’in kontrataklarda güçlü olmasından dolayı da endişe duymadıklarını kaydetti.

REAL MADRID CEPHESİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de takımının ilk maçta aldığı 1-0′lık galibiyeti küçük bir avantaj olarak nitelendirerek, henüz turu geçmediklerini söyledi.Bayern Münih’e karşı yarın oynayacakları karşılaşmanın zor geçeceğini belirten Ancelotti, ”Münih’te de gol atacak kalitemiz var” ifadesini kullandı.
Ancelotti, tüm takımın fiziksel ve zihinsel olarak çok iyi durumda olduğunu kaydetti.

Avrupa kupalarında yarın 400. maçına çıkacak Bayern Münih, şimdiye kadar oynadığı 399 karşılaşmada, 220 galibiyet ve 92 mağlubiyet aldı. 87 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, Bayern Münih ile Real Madrid arasında oynanacak yarı final rövanş karşılaşması yarın TSİ 21.45′de başlayacak. Madrid’de oynanan ilk karşılaşma Real Madrid’in 1-0 üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla