Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2014, 21:49   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Devlerin Benzema Savaşı !

Fransız yıldız Karim Benzema, üç büyük takımı birbirine düşürdü.

İngiltere Premier Lig’in üç devi Chelsea, Arsenal ve Manchester United, Real Madrid’in golcüsü Karim Benzema’yı transfer etmek için harekete geçti. Benzeme’dan memnun olmayan ve gelecek yıl hücum hattını Sergio Aguero ya da Luis Suarez ile güçlendirmeyi planlayan Real Madrid de transfere sıcak bakıyor.

Özellikle Chelsea’nin yakından ilgilendiği yıldız, eski Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yeniden birlikte çalışmaya yakın görünüyor. Sezon başından bu yana golcü sıkıntısı çektiğini söyleyen Mourinho, Fransız yıldızı kadrosunda görmeyi çok istiyor. Gelecek sezon hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Premier Lig’de başarı hedefleyen Manchester United ve Arsenal de yaşanan gol sıkıntısını çözmek için Benzema gibi güçlü bir forvetle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Benzema için 40 milyon pound civarında bir bonservis bedeli talep eden Real Madrid, Suarez ya da Aguero’yu bu kadar uygun fiyata alamayacak. Liverpool ve Manchester City’nin mutlaka kadrosunda tutmak istedikleri iki isim, İspanyol ekibini zorlayacak. Real Madrid, iki takımın da yaklaşık 100 milyon pound karşılığında bırakmayı düşünebileceği golcüler için takas ve para önerisi yapmaya hazırlanıyor.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla