Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2014, 21:21   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Önder Özen Patladı !

Geçtiğimiz hafta futbolcuların bir gece kulübünde silahlı saldırıya maruz kalması, ardından kulübün resmi siteden Fenerbahçe’nin cezası ile yaptığı açıklama ve son olarak da 3-0’lık Sivas hezimeti taraftarları adeta çileden çıkardı.

Taraftarlar, Sabiha Gökçen Havaalanı’na giderek Sivas’tan dönecek olan takımı protesto etme kararı aldı. Yöneticilerden taraftarların kendilerini protesto edeceği haberini alan futbolcular, kara kara düşünmeye başladı.

Bozuk olan moraller dibe vururken, takımın daha çok etkilenmesinden korkan yöneticiler futbolculara, “İsterseniz taraftara gözükmeden aprondan otobüsle çıkalım” önerisini getirdiler. Futbolcular da bu fikri hemen kabul ettiler. Ancak herkes Önder Özen duvarından habersizdi... Olaylara her daim gerçekçi yaklaşımlar getiren Önder Özen, burada da farkını ortaya koydu...

‘ÖYLE ŞEY OLMAZ’

Sadece Habertürk’ün şahit olduğu olay, şu şekilde gelişti:

Kaptan Tolga Zengin, dışarıda üzüntüden sigara üstüne sigara içen futbol direktörü Önder Özen’in yanına gitti ve “Hocam, İstanbul’da havaalanında taraftar protestosu olacakmış. Arkadaşlar aprondan çıkmak istiyorlar” dedi.

Özen ise bu fikre karşı çıkarak, “Öyle şey olmaz Tolga. O vefakar insanlar, bizi nasıl galibiyette alkışlıyorsa protesto etmekte de sonuna kadar haklılar. Küfür de dayak da yesek adam gibi onların önünden çıkacağız. Öyle tavşan gibi kaçmak yok. Üstelik profesyonel insanlar böyle tepkilere alışık olmalı. Onlara bir ders olur. Kimsenin gıkı çıkmayacak” ifadelerini kullandı.

‘TARAFTARA HESAP VERMELİYİZ’

Sakin bir şekilde Özen’i dinleyen tecrübeli kaptan, “Bursa’yı yendiğimiz zamanki karşılamayı ömrüm boyunca unutmayacağım. Bunu yapan taraftara hesap vermeliyiz” diyerek hocasına destek çıktı. Ve takım alana gelen yaklaşık 50-60 kişilik grup önünden protestolar eşliğinde otobüsüne binip tesislere gitti.

‘GENÇLER G.SARAY’DAN PUAN ALACAK’

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Sivas mağlubiyetiyle büyük bir fırsat kaçırdıklarını ancak henüz biten bir şeyin olmadığını söyledi.

Özen, ikincilik için yarıştıkları G.Saray’ın bu hafta G.Birliği önünde puan kaybedeceğini belirterek “Şunu iddia ederim ki G.Birliği, G.Saray’ı yenebilir ama biz de Kasımpaşa’yı yenmeliyiz. Çok zor bir maç olacak” dedi.

YÖNETİM SOPAYI GÖSTERDİ: AYAĞINIZI DENK ALIN

Son haftalarda disiplinsiz davranışlarıyla ön plana çıkan Beşiktaşlı futbolcuların bunun üzerine Sivas önünde 3-0’lık mağlubiyet alması yönetimi çileden çıkardı. A takım futbol sorumlusu Ahmet Kavalcı, Sivas dönüşü tesislerde futbolcular ve teknik heyet ile bir toplantı yaptı.

Kavalcı, “Bundan sonra herkes ayağını denk alsın. Beşiktaş’ta oynadığınızın farkına varın. Sonuçlarına katlanırsınız” dedi.

Sivas yenilgisi için futbolculara 10’ar bin lira para cezası verileceği öğrenildi. Öte yandan dün de başkan Orman tesislere giderek teknik heyet ile görüştü.

TOLGA’DAN ACI TESPİT: SİVASSPOR BİZİ UYUTTU

Sivas maçında yediği iki hatalı golle gündeme gelen kaleci Tolga Zengin, rakibin istediği oyun planının tamamıyla gerçekleştiğini ve buna mani olamadıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası Habertürk’e konuşan kaptan Tolga, “Sivasspor daha önce yaptığı gibi oyunu kendi yarı alanında kabul etti. Bizi uyuturak üstlerine çektiler ve kontra ile sonuca gittiler. Biz de onların bu futbol anlayışına karşı koyamadık. Artık önümüzde çok önemli bir Kasımpaşa maçı var. Tek hedefimiz kazanmak olacak” dedi.

Habertürk
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla