Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2014, 23:51   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Onunla Masaya Oturuyor !

Beşiktaş'ta futbolcular, Kasımpaşa ile oynanacak Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesine hazırlanırken, yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İyi bir golcü, forvet arkası, stoper ve sağ bek transferi planlayan siyah beyazlıların gündemindeki öncelikli isim ise Chelsea'de forma giyen Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o.

Daha önce Kamerunlu futbolcu ile bir ön görüşme yapan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın Etoo için bizzat devreye gireceği öğrenildi. Siyah beyazlı kulübün başkanının pazar günü İngiltere'ye gideceği ve Chelsea'nin Norwich'i konuk edeceği İngiltere Premiere Ligi maçını izleyip, Etoo ile masaya oturacağı belirtildi.

Sivas'taki farklı yenilginin izlerini üzerinden atmaya çalışan siyah beyazlı takımda teknik direktör Slaven Biliç, futbolcularına kalan 3 haftanın önemini anlatıyor. Futbolcularından önlerindeki 9 puanı da almalarını isteyen Biliç, ikinciliği kaptırıp Şampiyonlar Ligi yolunda avantajı verdikleri Galatasaray'ın puan kaybı yaşamasını bekleyeceklerini dile getirdi.

Siyah beyazlı takımın sabah yaptığı çalışmaya, nasır ağrısı olan Ersan, sağ omuzunda ağrı olan Cenk, bel ağrısı olan Almeida ile Escude ve Muhammed katılmadı. Sivok takımdan ayrı özel programla çalıştı.

Lig Tv
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla