Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2014, 23:54   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Carlos Avrupa Ligi'ni İstiyor !

İmza gününe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Carlos, hedeflerinin 3'te 3 yaparak Avrupa Ligi'ne gitmek olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un teknik direktörü Roberto Carlos, Sivas’ta bir teknoloji mağazasında düzenlenen imza gününe katıldı.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Carlos, taraftarların formasını imzaladı. Vatandaşlar, Brezilyalı teknik direktör Carlos ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sivasspor’a sponsor olan mağazanın yetkililerine teşekkür eden Carlos, daha sonra, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Taraftarlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Carlos, “Bıkmıyorum ve yorulmuyorum. Önceki senelerde taraftarın ilgisinin nasıl olduğunu bilmiyorum. Takımın taraftarla bütünleşmesi, antrenmanların taraftara açılması nasıldı bilmiyorum ama bu sene bu konu gerçekten çok güzel gidiyor. Taraftarımız sadece beni görmeye değil, takımdaki futbolcu arkadaşlarımızı da görmeye geliyor. Bu da bizim için büyük bir mutluluk kaynağı” diye konuştu.
Avrupa kupalarına katılmak istediklerini belirten Carlos, “En büyük hedefimiz, ligde kalan son 3 maçımızda 9 puan almak. Alacağımız puanlarla da Avrupa Ligi’ne dahil olmak istiyoruz” dedi.

Oyuncularına çok güvendiğini ifade eden Carlos, saha içinde ve dışında takımla ilgili birçok çalışma yaptığını belirterek, “Hep beraber sorumluğu üstlenip inşallah üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar ile transferle ilgili çalışma yaptıklarını dile getiren Carlos, “Takımımıza dahil edebilmek üzere bazı isimler masaya yatırıldı. Her zaman iyi oyunculara bakıyoruz ve seneye Sivasspor’u daha kaliteli ve güçlü bir şekilde göreceğiz” ifadesini kullandı.İmza gününe, Sivasspor takım kaptanı Kadir Bekmezci ve golcü oyuncu John Utaka da katıldı.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla